Barbecues

Op zoek naar een barbecue? Het weer wordt steeds mooier, dus dan kan een goede barbecue in de tuin natuurlijk niet ontbreken! Barbecues, buitenkeukens en alle bijbehorende accessoires hebben wij in ons Tuincentrum GroenRijk in Groenlo nabij Zwolle. Barbecues zijn er in vele soorten. Welke barbecue bij u past is afhankelijk van waar u wilt gaan barbecueën, de warmtebron en voor hoeveel personen u wilt barbecueën. Voor meer informatie bent u van harte welkom bij GroenRijk Groenlo. Onze ervaren medewerkers helpen u maar al te graag op weg. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen, mocht u niet in de gelegenheid zijn om bij ons langs te komen. 

Barbecue merken

Als u op zoek bent naar een barbecue zult u merken dat er veel verschillende soorten zijn. Bij GroenRijk Groenlo weet u zeker dat u een barbecue van top kwaliteit aanschaft, zo vindt u bij Tuincentrum GroenRijk Groenlo diverse barbecues van verschillende top merken waaronder:

  • Weber
  • Cobb
  • Grandhall

Bent u naast een barbecue ook benieuwd naar onze andere producten om uw tuin zomerproof te maken? Neem dan ook eens een kijkje bij onze tuinplante en tuinmeubelen

Weber barbecues

Weber is de wereldwijde marktleider op het gebied van barbecues en staat bekend om zijn design, veiligheid, eenvoud en duurzaamheid. Weber stelt alles in werk om barbecues aan te bieden die voorzien zijn van alle mogelijke gemakken en dat is te merken! Het design van de Weber barbecues is creatief en eigentijds. Het materiaal is van hoge kwaliteit waardoor een lange levensduur van een Weber barbecue gegarandeerd is. 

Barbecues_GroenRijk Groenlo

Cobb barbecues

Het merk Cobb biedt veelzijdige barbecues. Met een Cobb barbecue kun je namelijk zowel grillen, bakken, braden, wokken en roken. Doordat de Cobb barbecue klein van formaat is, kun je deze gemakkelijk meenemen naar de camping, strand of het park. Maar is daardoor ook goed te gebruiken op het balkon, op een boot of gewoon in de tuin. Waar je maar wilt, kun je barbecueën met de Cobb! Naast de veelzijdigheid en het gemak is de Cobb barbecue ook veilig en binnen 3 minuten op temperatuur. Bekijk hieronder een video over de draagbare tafel barbecue van Cobb.

Grandhall barbecues

Met een Grandhall barbecue, kunt u barbecueën op Australische wijze. Grandhall is namelijk sterk gefocust op het buitenleven, net als in Australië. Grandhall heeft uitstekende barbecues voor een goede prijs. Inmiddels produceren zij al meer dan 10 jaar barbecues. Dit is ook terug te zien in het unieke design van dit merk. De barbecues van Grandhall varieren van gas barbecues, inbouw barbecue barbecues, kolen barbecues en compacte elektrische grills. Bekijk het assortiment nu bij GroenRijk Groenlo!

Soorten barbecues

Naast dat u kunt kiezen voor een specifiek merk barbecue, is het ook goed te bepalen wat voor een soort barbecue u wilt. In ons tuincentrum vindt u de volgende soorten barbecues:

  • Houtskoolbarbecues: voor de traditionele barbecue liefhebber is een houtskoolbarbecue ideaal. Houtskool geeft namelijk die karakteristieke rokerige smaak aan alles wat je erop bereidt. Vlees, vis, groente of zelfs fruit het kan allemaal. Houtskoolbarbecues zijn beschikbaar in verschillende formaten, zo is er voor ieder wat wils. 
  • Gasbarbecues: een gasbarbecue is ideaal voor de barbecue liefhebber die houdt van gemak. Een gasbarbecue vergt namelijk weinig werk. Deze is snel heet en vaak goed te reguleren in temperatuur. Gasbarbecues vindt u in ons tuincentrum in verschillende formaten. Kom vooral eens langs om de gasbarbecues te bekijken! 
  • Elektrische barbecues: dan is er ook nog de elektrische barbecue. Hiervoor heeft u alleen stroom nodig en geen gasflessen of houtskool. Daardoor wordt deze soort barbecue ook als heel prettig ervaren. Elektrische barbecues zijn er zowel in het groot om mee te barbecueën voor een groot gezelschap, als in het klein voor op het balkon.  

Kom voor barbecues naar GroenRijk Groenlo nabij Zwolle

Kom voor ons complete assortiment barbecues naar ons tuincentrum in Groenlo nabij Zwolle en laat u adviseren door onze medewerkers welke barbecue het beste bij u past. Een houtskoolbarbecue, gasbarbecue of elektrische barbecue, het kan allemaal! Vragen over ons assortiment? Dan kunt u natuurlijk ook even bellen. Bekijk hier onze contactgegevens en openingstijden. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij GroenRijk Groenlo!

GroenRijk Groenlo GroenRijk Groenlo Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:000544 462118Alle openingstijden