Dierbenodigdheden

Nu 70% korting op alle dierbenodigdheden!

U gunt uw trouwe viervoeter, wijze kater of vrolijk konijn toch ook het allerbeste? In ons tuincentrum in Groenlo nabij Zwolle hebben wij een ruim assortiment dierbenodigdheden en accessoires voor honden, katten, knaagdieren, vogels, vissen en zelfs pluimvee. Daarnaast worden tuindieren en insecten niet vergeten! Van voer en snacks tot speeltjes en kussens: op onze dierenafdeling vindt u alles voor uw huisdier. Ook voor stro, insectenhotels, hokken, drink- en voederbakjes bent u bij ons aan het juiste adres. Kom langs en bekijk ons gehele assortiment.

Voor elk huisdier wat wils

Bij GroenRijk Groenlo verkopen we allerlei verzorgingsproducten voor:

Groot assortiment

Heeft u advies nodig over welke producten geschikt zijn voor uw huisdier? Op de dierenafdeling in het tuincentrum loopt altijd iemand rond die u er alles over vertelt. Onze dierexperts hebben passie voor het vak en willen u graag helpen bij al uw vragen. Zo vertellen ze u bijvoorbeeld alles over het perfecte eetpatroon van of de meest ideale leefomgeving voor uw huisdier! U vindt in ons tuincentrum producten van kwaliteitsmerken als:

  • Pedigree
  • Puik
  • Felix
  • Voskes
  • Sanicat
  • Boony

Dierenwinkel - GroenRijk Groenlo

Een heerlijk hondenleven

Of u nu een ouwe dibbes of enthousiaste puppy heeft, wij vinden het belangrijk dat uw hond krijgt wat hij verdient. Daarom hebben wij alles in huis om ervoor te zorgen dat uw hond niks tekort komt. Het is immers belangrijk en zelfs noodzakelijk dat uw hond genoeg liefde en aandacht krijgt. Of het nu gaat om voeding, bewegen of spelen, wij matchen u graag aan de juiste producten. Een hond is van nature een sociaal en energiek dier. Het juiste eten met voldoende dierlijke vetten is daarbij essentieel. En wat dacht u van brokken die tandsteen verminderen? Zo houdt u uw hond blij, gezond en actief. Om die energie kwijt te kunnen, zijn er leuke, maar ook nuttige hondenspeeltjes in het leven geroepen. Door samen te spelen versterkt u de band en zal uw hond uiteindelijk minder ongewenst gedrag vertonen. Denk eens aan een werpstok, een dummy of een apporteerspel. Kom langs en kies iets moois, leuks, nuttigs en gezonds uit voor uw viervoeter!

Een kittig bestaan

Uw kitten of kater is hoe dan ook een bijzondere! Katten zijn immers extreem loyaal, maar hebben vaak een eigen willetje en een pittig karakter. Dat maakt ze tot hele bijzondere huisdieren. Ook het spinnen, jagen en krabben maken de huiskat uniek. Verwen uw liefste poes met de meest heerlijke lekkernijen en de leukste jachtspeeltjes. Ook mag een kattenbak, kattenmand, kattenluikje of krabpaal niet worden vergeten. Onze medewerkers geven u graag tips over de benodigdheden die onmisbaar zijn bij de verzorging van een kat. Wist u bijvoorbeeld dat brokjes beter zijn voor het gebit van uw kat? Ze geven minder tandplak dan natvoer - al mag u uw kat daar heus af en toe mee verblijden. Van een snackje op zijn tijd wordt elke poes blij, zeker na flinke 'jachtpartij'. Daarnaast is het essentieel om altijd vers drinkwater en geen melk voor uw kat neer te zetten. Van melk kan uw kat immers diarree krijgen. Uiteraard vindt u veel verschillende voer- en drinkbakjes in onze dierenhoek. Kom langs!

Alles voor uw knaagdier

Of u nu een konijn, cavia of chinchilla heeft, u wilt uw kleine knuffeldier uiteraard alles geven wat hij nodig heeft. Hooi en stro, leuke speeltjes, mooie huisjes en kooien, drinkflesjes en -bakjes en natuurlijk het lekkerste en meest voedzame eten vindt u allemaal op onze dierenafdeling. Knaagdieren zijn gewend om plantaardig voedsel te eten en om die reden is het belangrijk voeding te geven waar extra vezels aan zijn toegevoegd, maar een leker knabbelsnackje wordt ook zeker gewaardeerd. Hiermee houden de knaagdieren hun tanden kort en gezond. Omdat uw knaagdier overdag lekker actief is, is het wel zo leuk om een aantal speeltjes aan het huisje toe te voegen. Zo wordt uw hamster bijvoorbeeld dolblij van een rad en rolt een rat graag rond in een hangmatje. Het is altijd goed om te kijken naar de speelbehoefte en lichamelijke mogelijkheden van uw knaagdier, aangezien ze onderling nogal kunnen verschillen.

Dierenwinkel in Groenlo

Voor bovengenoemde huisgenoten, maar ook andere dieren kunt u bij ons terecht: voor tuinvogels en kippen, maar ook vlinders en vissen hebben wij ook allerlei producten. Kom langs en ontdek het zelf! Zoals gezegd is geen enkele vraag teveel voor onze gespecialiseerde medewerkers. Graag tot ziens in ons tuincentrum, dé dierenwinkel van Groenlo nabij Zwolle. Ook kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0544 462118, of door een mail te sturen naar [email protected], dan helpen wij u graag verder!

Dierbenodigdheden kopen | GroenRijk Groenlo