Tuingereedschap

Nu 70% korting op alle tuingereedschap!

Bent u op zoek naar goed tuingereedschap? Dan bent u hier helemaal op u plaats! Het hebben van de juiste tuingereedschappen kan u niet alleen helpen om uw tuin er prachtig uit te laten zien, maar kan u ook helpen om te genieten van het tuinieren zelf. Goed gereedschap is het halve werk en dat geldt zeker voor tuingereedschap. Het kan het verschil maken tussen een goede dag en een slechte dag in de tuin. Tevens zal met goed gereedschap de klus snel geklaard zijn zodat u tijd over heeft om te genieten van uw eigen creaties. Want alleen maar werken en geen tijd hebben om te genieten is natuurlijk niet de bedoeling. Bij GroenRijk Groenlo hebben wij een ruim assortiment aan kwalitatief, gebruiksvriendelijk en effectief gereedschap. Met ons gereedschap is uw tuinonderhoud zo gedaan en beleeft u er nog plezier aan ook. 

Snoeischaar, tuingereedschap

Laten we even kijken naar de meest gebruikte gereedschappen: 

 • Grasmaaier; Transformeer uw gazon met onze krachtige grasmaaiers
  Een goede grasmaaier is essentieel om uw gazon netjes te houden. Er zijn verschillende soorten grasmaaiers beschikbaar, waaronder handmaaiers, elektrische maaiers, benzine maaiers en zelf de revolutionaire robotmaaiers. Deze laatste doet al het werk voor u! Drink op u gemak een theetje of een kopje koffie in uw nieuwe tuinstoel terwijl u toekijkt hoe de robotmaaier een wild en ontembaar gazon omtovert in een gelijkmatig, gezond, groen grastapijtje. Moet u een gazon aanleggen en wilt u weten hoe u dit kunt onderhouden? Bekijk dan zeker onze gazon pagina voor meer info.  
   
 • Snoeischaar; Geef uw planten de perfecte snit met onze scherpe snoeischaren!
  Er zijn verschillende soorten snoeischaren beschikbaar, waaronder handmatige snoeischaren en elektrische snoeischaren. Ons assortiment is erg breed! Kom langs en laat u verrassen. 
   
 • Hark; Maak tuinieren makkelijker dan ooit met onze handige harken!
  Een hark is handig om gras en bladeren te verzamelen. Het kan ook worden gebruikt om de grond te egaliseren voordat u gaat planten. Een onmisbare multifunctionele tool dus. 
   
 • Spade; Graaf dieper en efficiënter met onze robuuste spades! 
  Een spade is handig om de grond om te spitten en om plantgaten te maken. Het kan ook worden gebruikt om onkruid te verwijderen. Iedere tuin moet er een hebben! 
   
 • Tuinslang; Houd uw planten in topconditie met onze duurzame tuinslangen!
  Een tuinslang is essentieel om uw planten van water te voorzien.
   
 • Tuinhandschoenen; Bescherm uw handen en houd ze schoon terwijl u van uw tuin geniet met onze kwalitatieve, trendy tuinhandschoenen!
  Tuinhandschoenen beschermen uw handen tegen vuil, stekels en insecten.

Wilt u graag uw tuin verder inrichten? Bekijk ook zeker ons assortiment aan: 

Want zeg nu zelf iedereen verdient toch een levendige tuin vol met bloemenpracht? 
 

Bewatering, tuingereedschap Robot grasmaaier

Tuingereedschap kopen in Groenlo

Al deze gereedschappen en nog veel meer zijn verkrijgbaar in ons tuincentrum in Groenlo. Kom langs en bekijk onze brede selectie aan tuingereeschap. We hebben verschillende merken voor ieders budget. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige handmatige snoeischaar of een robotmaaier. In ons tuincentrum in Groenlo hebben wij het allemaal! Dus, waar wacht u nog op? Investeer in goed tuingereedschap en geniet van het tuinieren! U zult merken dat het hebben van het juiste gereedschap het verschil kan maken en u veel voldoening en plezier verschaft! En wie weet, misschien wordt tuinieren wel uw nieuwe favoriete hobby dankzij het juiste tuingereedschap.

Openingstijden