Handgereedschap

De lente is in volle gang en de zonnestralen laten de bloemen bloeien en de vogels fluiten. Tijd om de handen uit de mouwen te steken en de tuin klaar te maken voor het buitenseizoen! Bij GroenRijk Groenlo hebben we alles wat u nodig heeft om van uw tuin een oase van rust en groen te maken. Ons assortiment handgereedschap is van de hoogste kwaliteit en is speciaal ontworpen om uw tuinwerkzaamheden gemakkelijker en leuker te maken. Of u nu een beginnende of een ervaren tuinier bent, wij hebben voor iedereen het perfecte gereedschap. Breng een bezoek aan ons tuincentrum en ontdek ons uitgebreide assortiment handgereedschap. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom langs bij GroenRijk Groenlo en maak uw tuindromen waar!

Tuinplanten


Handgereedschap tuin

Bij GroenRijk Groenlo bieden we een breed scala aan handgereedschap, waaronder:

Om een tuin te onderhouden is goed tuingereedschap natuurlijk onmisbaar, maar het hoeft niet altijd duur te zijn. Uiteraard hebben wij voor ieders prijsklasse wat wils. Met een spade, een hark en een schoffel komt u al een heel eind. Wilt u meer planten in de tuin kijk, dan zeker naar ons ruime assortiment aan tuinplanten. 

  1. Snoeischaren - gebruikt om takken en bloemen te snoeien en vorm te geven.
  2. Heggenscharen - perfect voor het knippen van heggen en struiken.
  3. Tuinschoppen - handig voor het planten en verplanten van bloemen, planten en bomen.
  4. Spades - ideaal voor het graven van gaten en het omzetten van de grond.
  5. Harken - onmisbaar voor het egaliseren van de grond en het verzamelen van bladeren en ander tuinafval.
  6. Onkruidtrekkers - geweldig voor het verwijderen van onkruid en andere ongewenste planten.
  7. Handcultivators - gebruikt om de grond los te maken en te beluchten.
  8. Tuingereedschapsets - bevat meerdere soorten gereedschap voor verschillende tuinklussen.

Handgereedschap kopen in Groenlo

Kom naar GroenRijk Groenlo en ontdek ons volledige assortiment handgereedschap! In ons tuincentrum vindt u niet alleen bovengenoemd basisgereedschap. Wij kunnen u ook voorzien van een kantensteker om de randjes langs het gazon mooi recht af te steken, een verticuteerhark om mos uit het gazon te harken, een snoeischaar die overigens ook te koop is voor linkshandigen. Voor het zwaardere werk komt de takkenschaar van pas. Kortom, keuze genoeg om de tuin tip top in orde te hebben en te houden.

Openingstijden

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuingereedschap