Kamerplanten

Nu 70% korting op alle kamerplanten!

Bij GroenRijk Groenlo nabij Zwolle hebben wij het hele jaar door volop prachtige kamerplanten: van een tropische Monstera tot een vette Aloë Vera en van een grote Strelitzia tot een te gekke cactus. Fleur uw huis op met een combinatie van de mooiste kamerplanten uit ons assortiment! De afgelopen jaren zijn kamerplanten ongekend populair en dat is natuurlijk niet zonder reden. Kamerplanten geven het huis veel sfeer en dragen bij aan een gezonder binnenklimaat. Laat kamerplanten opvallen. Er zijn verschillende soorten kamerplanten, zowel voor mensen met donkergroene vingers als mensen die er liever (niet naar om-) kijken. 

Openingstijden

Genoeg kamerplanten voor een gezond binnenklimaat

Kamerplanten zijn niet alleen sfeerverbeteraars, maar ze zijn ook essentieel voor een gezond binnenklimaat. De planten zuiveren namelijk de lucht, voegen zuurstof toe en houden het vochtgehalte op peil. Wij verkopen verschillende soorten kamerplanten met diverse kenmerken, zoals:

Kamerplanten - GroenRijk Groenlo

Wilt u bepaalde planten met een specifieke werking? Bijvoorbeeld geschikte kamerplanten voor in een kantoorruimte? Of heeft u het liefst planten die zo min mogelijk verzorging nodig hebben? Wat uw wensen ook zijn, bespreek deze met onze medewerkers, dan helpen zij u om een geschikte plant te vinden die aan uw wensen voldoet. Uiteraard kunnen wij u ook alles vertellen over de verzorging, zodat u precies weet wat uw plant nodig heeft! 

Potgrond en plantenvoeding voor uw kamerplanten

Naast de kamerplanten zelf verkopen we ook plantspecifieke potgrond van bijvoorbeeld het merk Pokon. Deze potgrond bevat voedingsstoffen die de plant een extra impuls geven, waardoor deze beter en mooier gaat groeien. Laat u goed informeren over de plantenvoeding die geschikt is voor uw type kamerplant. Voor het bestrijden van ongedierte op woonplanten verkopen wij zowel biologische als traditionele bestrijdingsmiddelen.

Bij vragen neem gerust contact op met een van onze medewerkers, zij staan voor u klaar! 

Contact opnemen

Geef een mooie kamerplant cadeau!

U vindt op onze afdeling ook verschillende arrangementen. Dit zijn combinaties van kamerplanten met mooie potten en schalen van bijvoorbeeld glas, keramiek of kunststof. Deze worden gecombineerd en zijn helemaal klaar om meteen het huis te sieren! Deze arrangementen zijn erg leuk om mee naar huis te nemen, maar misschien nog wel net zo leuk om cadeau te geven! Kiest u liever zelf een combinatie? Dat is uiteraard ook mogelijk! Kies zelf uw favoriete kamerplant en een mooie pot of schaal die bij uw interieur past, dan verzorgen wij dit arrangement voor u met veel plezier. 

Vetplanten- GroenRijk Groenlo

Kamerplanten kopen in Zwolle

U bent van harte welkom bij GroenRijk Groenlo voor kamerplanten, mooie potten en nog veel meer! Niet alleen op het gebied van planten en verzorging bent u bij ons aan het juiste adres, ook voor mooie sfeer artikelen kunt u bij ons terecht. Zo kunt u meteen uw huis een hele nieuwe uitstraling geven door slechts een paar toevoegingen! Ontdek wat al een paar kamerplantjes kunnen doen voor uw woning. Van maandag tot en met zaterdag kunt u bij ons terecht en kunnen wij u tevens voorzien van vakkundige adviezen. Ook kunt u contact met ons opnemen, door te bellen naar 0544 462118, of door een mail te sturen naar [email protected], dan helpen wij u graag verder!

Kamerplanten kopen | GroenRijk Groenlo