Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Kamerplanten

Bij ons GroenRijk Groenlo, ons tuincentrum nabij Zwolle, kunt u terecht voor prachtige kamerplanten, zoals yucca’s, orchideeën, palmen en mini cactussen. Fleur uw huis op met een combinatie van de mooiste kamerplanten uit ons assortiment!

Genoeg kamerplanten voor een gezond binnenklimaat

Kamerplanten zijn niet alleen sfeerverbeteraars, maar ze zijn ook essentieel voor een gezond binnenklimaat. De planten zuiveren namelijk de lucht, voegen zuurstof toe en houden het vochtgehalte op peil. Wij verkopen:

Deze laatste groep kamerplanten zorgt nog meer dan andere woonplanten voor een schone en frisse lucht in huis. Onze medewerkers vertellen u graag welke planten bekend staan als luchtzuiverende kamerplant. Combineer groene met bloeiende kamerplanten voor een leuk effect en bekijk ook eens ons assortiment cactussen & vetplanten. Deze planten hebben nauwelijks onderhoud nodig.

Potgrond en plantenvoeding voor uw kamerplanten

Daarnaast verkopen we ook plant specifieke potgrond van bijvoorbeeld het merk Pokon. Deze potgrond bevat voedingsstoffen die de plant een extra impuls geven, waardoor deze beter en mooier gaat groeien. Laat u goed informeren over de plantenvoeding die geschikt is voor uw type kamerplant. Voor het bestrijden van ongedierte op woonplanten verkopen wij zowel biologische als traditionele bestrijdingsmiddelen.

Kamerplanten kopen in Zwolle

Kom kamerplanten kopen bij GroenRijk Groenlo nabij Zwolle of bekijk ons brede online assortiment in de webshop. Hier vergelijkt & koopt u kamerplanten gemakkelijk online. Gebruik het prijsfilter om binnen uw eigen budget te shoppen en het kleurfilter om de keuze wat gemakkelijker te maken. U vindt hier ook regelmatig scherpe aanbiedingen.