Arrangementen

Op zoek naar kamerplant arrangementen? Naast een breed assortiment kamerplanten biedt GroenRijk Groenlo ook een ruime keuze potterie om te combineren met uw kamerplanten. Zo maakt u zelf mooie combinaties naar keuze die uw interieur veel sfeer geven. Ook zijn er diverse woonaccessoires waarmee u veel extra's toevoegt. Een lege salontafel, of een saaie hoek in huis? Met een mooi kamerplanten arrangement kunt u een groot verschil maken! 

De mooiste arrangementen met onze stijlvolle potterie

GroenRijk Groenlo heeft een uitgebreide afdeling potterie met mooie schalen en potten. Wij verkopen verschillende materialen, zoals:

  • Glas
  • Keramiek
  • Kunststof

Daarnaast verkopen we ook leuke manden om planten in te zetten. Iedere kamerplant vraagt weer om een andere stijl qua potterie. Een roze orchidee combineert u bijvoorbeeld niet met een rode pot, maar bijvoorbeeld met een witte of glazen pot. Bekijk ons assortiment en maak zelf geheel naar eigen keuze en stijl een prachtig arrangement! 

De medewerkers van GroenRijk Groenlo stellen een mooi arrangement voor u samen

Onze deskundige medewerkers stellen graag een leuk plantenstukje voor u samen, dat geheel bij uw smaak aansluit. Kom gezellig langs om een plantje uit te zoeken en wij combineren deze met een pot, schaal of mand van topmerken als Capi Europe, ELHO, Mega Collections of Mica. U kunt er van op aan dat wij een prachtige combinatie voor u maken. Een arrangement is tevens erg geschikt om cadeau te geven. Een compleet setje dat meteen klaar is om het interieur een boost te geven, daar zult u veel mensen blij mee maken! 

Kamerplanten arrangementen GroenRijk Groenlo

Vind de mooiste kamerplant voor uw kamerplant arrangement

Wij helpen u ook graag om een plant te vinden die bij u past. Misschien bent u zo iemand die vaak vergeet om de plantjes water te geven. Dan raden wij u bijvoorbeeld aan om een vetplant of cactus te kopen. Ook met deze planten zijn leuke dingen te maken, denk maar eens aan een roodstenen kruik of schaal gevuld met vetplanten gecombineerd met wat zand en steentjes. Uw nieuwe plantenstukje moet natuurlijk ook bij de rest van uw interieur en kamerplanten passen. Vindt u het leuker om zelf een arrangement samen te stellen? Dat kan natuurlijk ook! Kom langs bij GroenRijk Groenlo of vergelijk & bestel verschillende kamerplanten en potten online in onze webshop.

Kamerplanten arrangementen GroenRijk Groenlo

Tot ziens bij GroenRijk Groenlo voor de mooiste kamerplant arrangementen

Combineer uw nieuwe kamerplant, met uw favoriete kleur en materiaal pot, een mooi dienblad, sfeervolle fotolijstjes en kaarsjes, of andere mooie interieur accessoires. Zo heeft u een prachtig arrangement samengesteld dat helemaal bij uw stijl en uw interieur past. Ook voor volledig samengestelde arrangementen kunt u bij ons terecht, die zijn tevens uitstekend geschikt om cadeau te geven. GroenRijk Groenlo is van maandag tot en met zaterdag geopend en wij helpen u graag bij vragen en twijfels. Wilt u contact met ons opnemen? Dat kan, door te bellen naar 0544 462118, of door een mail te sturen naar [email protected]. Dan staan wij u graag te woord! Tot ziens bij GroenRijk Groenlo! 

Kamerplant arrangement kopen | GroenRijk Groenlo

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten