Arrangementen

Op zoek naar kamerplant arrangementen? Naast een breed assortiment kamerplanten biedt GroenRijk Groenlo ook een ruime keuze potterie om te combineren met uw kamerplanten. Doe dit zelf of schakel onze medewerkers in voor hulp!

De mooiste arrangementen met onze potterie

GroenRijk Groenlo heeft een uitgebreide afdeling potterie met mooie schalen en potten. Wij verkopen verschillende materialen, zoals:

  • Glas
  • Keramiek
  • Kunststof

Daarnaast verkopen we ook leuke manden om planten in te zetten. Iedere kamerplant vraagt weer om een ander assortiment. Een roze orchidee combineert u bijvoorbeeld niet met een rode pot, maar bijvoorbeeld met een witte of glazen pot.

De medewerkers van GroenRijk Groenlo stellen een mooi arrangement voor u samen

Onze deskundige medewerkers stellen graag een leuk plantenstukje voor u samen, dat geheel bij uw smaak aansluit. Kom gezellig langs om een plantje uit te zoeken en wij combineren deze met een pot, schaal of mand van topmerken als Capi Europe, ELHO, Mega Collections of Mica. U kunt er van op aan dat wij een prachtige combinatie voor u maken.

Vind de mooiste kamerplant voor uw kamerplant arrangement

Wij helpen u ook graag om een plant te vinden die bij u past. Misschien bent u zo iemand die vaak vergeet om de plantjes water te geven. Dan raden wij u bijvoorbeeld aan om een vetplant of cactus te kopen. Ook met deze planten zijn leuke dingen te maken, denk maar eens aan een roodstenen kruik of schaal gevuld met vetplanten gecombineerd met wat zand en steentjes. Uw nieuwe plantenstukje moet natuurlijk ook bij de rest van uw interieur en kamerplanten passen. Vindt u het leuker om zelf een arrangement samen te stellen? Dat kan natuurlijk ook! Kom langs bij GroenRijk Groenlo of vergelijk & bestel verschillende kamerplanten en potten online in onze webshop.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten