Bloeiende kamerplanten

In het voorjaar krijg je er een lentegevoel van en in her najaar fleuren ze de donkere boel flink op: van bloeiende kamerplanten heeft u het gehele jaar plezier! Bij GroenRijk Groenlo vindt u kleurrijke bloeiende planten in alle soorten en maten. Een orchidee in de keuken, een bromelia in de woonkamer en de lepelplant op de werkplek... Er is altijd wel een mooi plekje voor deze bloeiende toppers te vinden! Kom dus vooral ons brede assortiment eens bekijken: van kamerplanten die in de volle zon gezet moeten worden tot aan bloeiers die het liefst een schaduwplekje hebben. Er is voor iedere woning wel een ideale plant te vinden. Wij verkopen verschillende ook andere soorten kamerplanten met diverse kenmerken, zoals:

Verschillende soorten bloeiende kamerplanten

Planten met gele bloemen zorgen jaarrond voor een glimlach op het gezicht, Bloeiende kamerplanten kopen | GroenRijk Groenlomaar ook planten met roze of rode bloemen zijn uiterst populair. In het voorjaar zie je bollen op pot bijzonder vaak: denk aan narcissen, hyacinthen of blauwe druifjes. Met deze langzaam uitkomende bollen brengt u direct dat lentegevoel naar binnen. De vrolijkheid die daarbij komt kijken, is voor velen de reden om bloeiende kamerplanten in huis te halen: het is bewezen dat kleur bijdraagt aan een vrolijke stemming. Daarnaast heeft groen een ontspannende werking en geeft het lichaam en geest een gezonde boost. Geen wonder dat de combinatie van een bloem met groen zo populair is. Bij ons koopt u verschillende soorten bloeiende kamerplanten, zoals deze populaire varianten: orchidee, medinilla, bromelia, hortensia, gardenia, anthurium, spathiphyllum. Er zijn enorm veel prachtige bloeiende kamerplanten te vinden! In ons tuincentrum kunt u rustig even rondkijken en alle bloeiende kamerplanten met elkaar vergelijken. Misschien wilt u iemand wel zo'n bloeiende vriend cadeau doen...

Bekijk meer kamerplanten

 

Sfeer met bloeiende plantjes

Over het algemeen vragen uw bloeiende kamerplanten iets meer verzorging en aandacht dan andere kamerplanten, maar daar tegenover staat dat u er prachtige bloemen voor terug krijgt. Verder geven al de prachtige kleuren van bijvoorbeeld een hortensia of orchidee een gezellige en warme sfeer in huis aan. Bloeiers met vrolijke kleuren zijn momenteel helemaal trendy. We hebben immers in 2021 wel wat vrolijkheid verdiend. Zet deze vrolijke vrienden in een bijzondere pot voor een extra knallend effect. Wist u trouwens dat veel van onze bloeiende kamerplanten ook nog eens goed zijn voor het binnenklimaat? Dat zijn twee vliegen in één klap!

Hoe verzorg ik mijn bloeiende woonplant?

Er zijn mooie planten genoeg, maar hoe verzorgt u deze nu eigenlijk het beste? Bloeiende kamerplanten kopen | GroenRijk GroenloU wilt immers zo lang mogelijk van uw plant genieten. De meeste bloeiende kamerplanten houden van een lichte standplaats. Veel planten komen oorspronkelijk uit tropische gebieden, dus zet ze op een lekker warm plekje. Kijk echter uit met een plek in de buurt van een radiator. De droge lucht die uit een verwarming komt, kan er toe leiden dat de plant snel uitdroogt. Naast genoeg water, hebben ze in de bloeiperiode ook kamerplantenvoeding nodig. Wij verkopen onder andere kamerplantenvoeding van het merk Pokon. Sommige planten, zoals cyclamen, kaapsviooltje’s, hortensia's en primula's zijn gek op een voetbad. Zorg dat het gietwater altijd lauw is en trakteer de planten eens in de week op een sproeibeurt uit de plantenspuit of zet ze tijdens een lichte regenbui lekker buiten. Na de bloei hoeft u de planten nog maar eens per week water te geven en plantenvoeding is dan niet meer nodig.

Van binnen naar buiten: verpot uw bloeiende kamerplant in het voorjaar

In het voorjaar kunnen bloeiende woonplanten verpot worden. Bekijk ons assortiment potgrond voor de juiste potgrond. Lees zorgvuldig de verzorgingstips die vaak bij de plant worden meegeleverd en dan komt het wel goed! Ook leuk zijn vensterbank planten om de vensterbank iets op te leuken! Of combineer verschillende kleuren kamerplanten met elkaar voor een éxtra speels effect. Van bijzondere kamerplanten tot de meest bekende planten: er is genoeg te vinden in het tuincentrum in Groenlo, nabij Zwolle.

Groene kamerplanten

 

Kamerplanten kopen | GroenRijk Groenlo

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten