Bloeiende kamerplanten

Bij GroenRijk Groenlo koopt u kleurrijke bloeiende kamerplanten in alle soorten en maten. Bloeiende kamerplanten fleuren uw hele huis op. Kom dus vooral ons brede assortiment eens bekijken!

Verschillende soorten bloeiende kamerplanten

Bij ons koopt u verschillende soorten bloeiende kamerplanten, zoals:

  • Orchideeën in verschillende kleuren
  • Bromelia
  • Anthurium
  • Spathiphyllum
  • Lepelplant
  • Nog veel meer prachtige bloeiende kamerplanten!

In ons tuincentrum kunt u rustig even rondkijken en alle bloeiende kamerplanten met elkaar vergelijken, maar u kunt ook voor een overzichtelijkere manier kiezen. In onze webshop hebben wij een deel van ons assortiment bloeiende kamerplanten voor u op een rijtje gezet. Gebruik het prijsfilter om binnen uw budget te winkelen en het kleurenfilter om de keuze wat gemakkelijker te maken.

Hoe verzorg ik mijn bloeiende woonplanten?

De meeste bloeiende kamerplanten houden van een lichte standplaats. De planten komen oorspronkelijk uit tropische gebieden, dus zet ze op een lekker warm plekje. Naast genoeg water, hebben ze in de bloeiperiode ook kamerplantenvoeding nodig. Wij verkopen onder andere kamerplantenvoeding van het merk Pokon. Sommige planten, zoals cyclamen, kaapsviooltje’s, hortensia's en primula's zijn gek op een voetbad. Zorg dat het gietwater altijd lauw is en trakteer de planten eens in de week op een sproeibeurt uit de plantenspuit of zet ze tijdens een lichte regenbui lekker buiten. Na de bloei hoeft u de planten nog maar eens per week water te geven en plantenvoeding is dan niet meer nodig.

Van binnen naar buiten: verpot uw bloeiende kamerplant in het voorjaar

In het voorjaar kunnen bloeiende woonplanten verpot worden. Bekijk ons assortiment potgrond voor de juiste potgrond. Lees zorgvuldig de verzorgingstips die vaak bij de plant worden meegeleverd en dan komt het wel goed! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten