Gazon

Iedereen wordt toch vrolijk van een mooi groen gazon? Alleen al de geur van vers gras is heerlijk voor velen! Bent u ook van plan om een mooie groene grasmat in uw tuin te plaatsen? Dan bent u bij GroenRijk Groenlo aan het juiste adres. Als u een grasmat gaat aanschaffen, is het belangrijk dat u een grasmat kiest die bij uw tuin past. Gaan er namelijk kinderen op de grasmat spelen? Of is het gras echt voor de sier? Onze medewerkers helpen u graag met het maken van de juiste keuze!

Soorten grasmatten

Op zoek naar graszoden? Bij GroenRijk Groenlo nabij Zwolle hebben wij diverse graszoden in het assortiment. U kunt kiezen voor zowel speelgras als schaduwgras. Hierbij een aantal voordelen van zowel speelgras als schaduwgras:

De voordelen van speelgras graszoden:

  • Speelgras is goed geschikt voor intensief gebruik
  • Speelgras kan goed tegen droogte
  • Speelgras kan kort gemaaid worden
  • Speelgras herstelt snel
  • Speelgras vraagt weinig onderhoud​

Gazon_GroenRijk Groenlo

De voordelen van schaduwgras graszoden: 

  • Is zeer geschikt voor een gazon met veel schaduw
  • Is erg mooi door de dichtheid van het gras
  • Heeft geen zon nodig om goed te groeien

Meer informatie over deze graszoden kunt u vinden op de graszoden pagina. Hier vindt u ook de prijzen. U bent natuurlijk ook van harte welkom in ons tuincentrum waar u met al uw vragen terecht kan bij onze medewerkers. Zij helpen u maar al te graag met het vinden van de juiste grasmat voor u!

Verzorging graszoden

U dient het gazon regelmatig te mesten en in het voorjaar de mossen en onkruid te verwijderen. Een gazon kan worden ingezaaid, maar voor een snel resultaat bestelt u complete graszoden. Laat u ook goed informeren over de juiste grasmaaimachine die past bij uw tuin. In ons tuincentrum in Groenlo nabij Zwolle vindt u ook tal van gazon gerelateerde producten: grasmaaiers, handmatige grasscharen of grasscharen op accu, grastrimmers, verticuteermachines, strooiwagens en meer.

U wilt u gazon natuurlijk wel netjes onderhouden. Het zou zonde zijn als u bijvoorbeeld bruine plekken krijgt! Om uw grasmatten goed te onderhouden bieden we ook diverse grond- en meststoffen. Daarnaast is het belangrijk dat u in droge periodes wat meer aandacht schenkt aan uw gras door bijvoorbeeld regelmatig even te sproeien.  

Gazon_GroenRijk Groenlo

Grasmat kopen in Groenlo

Kom graszoden kopen bij GroenRijk Groenlo nabij Zwolle! Komt u uit de omgeving van Zwolle, Kampen, Epe of Raalte? Dan moet u zeker een keertje langskomen. Onze medewerkers helpen u maar al te graag met al uw vragen. Het bezoeken van GroenRijk Groenlo is een belevenis voor jong en oud dat van groen houdt! Graag tot ziens in ons tuincentrum, dé graszoden specialist van Groenlo en Zwolle met alles voor een mooi gazon! Onze contactgegevens en openingstijden kunt u vinden op onze contactpagina.

 

 

 

 

GroenRijk Groenlo GroenRijk Groenlo Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:000544 462118Alle openingstijden