Bloempotten

Mooie bloempotten koopt u bij GroenRijk Groenlo nabij Zwolle. Planten komen pas echt goed tot hun recht wanneer ze in een mooie pot of vaas staan. Wij hebben een zeer breed assortiment bloempotten, waar u zeker iets moois vindt.

Bloempotten in alle soorten en maten

Bloempotten wordt gemaakt van diverse soorten materialen, zoals:

  • Glas
  • Keramiek
  • Kunststof
  • Mandwerk
  • Zink

Al deze materialen hebben weer andere voordelen. Glas is vooral geschikt voor binnen en het leuke is natuurlijk dat alles te zien is. Glazen vazen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Naar welk effect bent u op zoek? Keramiek zorgt voor een natuurlijk effect. Het materiaal is wat zwaarder en dus moeilijker te verplaatsen. Keramieke bloempotten kunnen zowel binnen als buiten staan. Zit er een gat in de pot? Dan is deze voor buiten. Ook kunststof potten kunnen zowel binnen als buiten. Het materiaal is goedkoop en weersbestendig. Potten die gemaakt zijn van zink zorgen voor een bepaald effect dat echt bij uw smaak moet passen. Voor de originaliteit is het ook leuk om mandwerk neer te zetten.

Topmerken bloempotten

Bij ons koopt u enkel topmerken op het gebied van bloempotten, zoals Capi Europe, ELHO, Mega Collections en Mica. In onze webshop ziet u een overzicht van een deel van ons assortiment. Bestel de potten en vazen gemakkelijk online. Gebruik het prijsfilter en het merkfilter om het shoppen persoonlijk te maken. De keuze is enorm. Van vierkante potten tot ronde potten en van witte potten tot donkerrode potten; u vindt het allemaal bij GroenRijk Groenlo! Natuurlijk maakt het ook uit welke planten u in de potten gaat zetten. Zijn deze al erg kleurrijk? Kies dan voor een neutrale pot.

Bloempotten voor binnen en buiten

U koopt bij ons zowel bloempotten voor binnen als plantenbakken voor buiten. Let bij het kopen van plantenbakken voor buiten op een paar zaken: Geglazuurde potten hebben het voordeel dat het water in de pot minder snel verdampt dan in de roodstenen (terracotta) potten. In de terracotta potten zit veel kwaliteitsverschil, de goedkopere soorten zijn vaak poreuzer dan de duurdere, goed doorgebakken potten. In de winter kan het dus voorkomen dat de goedkopere potten stuk vriezen. Verder kunnen lichte potten soms omwaaien en breken. Kom langs in ons tuincentrum voor deskundig advies op maat!

Bloempotten kopen in Zwolle

Wilt u bloempotten kopen in Zwolle? Ons tuincentrum is zeer nabij Zwolle. Kom vooral eens langs en bekijk ons ruime assortiment bloempotten!