Bloempotten

Nu 70% korting op alle potten!

Uw kamer- en tuinplanten verdienen natuurlijk het allerbeste! Verwen ze dus met een slokje water, lekkere potgrond en gezonde plantenvoeding voor de beste groei en bloei. Er mist echter nog één element, namelijk een mooie bloempot! Een mooie bloempot is onmisbaar als u uw groen optimaal wil laten stralen. U weet immers dat planten onmisbaar zijn in huis en tuin. Groen maakt gelukkig en een mooie bloempot of plantenbak draagt daar absoluut aan bij! Mooie bloempotten koopt u natuurlijk bij GroenRijk Groenlo, nabij Zwolle. Wij hebben een zeer breed assortiment bloempotten van allerlei topmerken voor zowel binnens- als buitenhuis. Kom eens gezellig langs GroenRijk Groenlo om ons gehele assortiment te bekijken of bestel onze bloempotten eenvoudig in onze bestelshop. 

Openingstijden

Bloempotten in alle soorten en maten

Zoals u weet, zijn planten momenteel misschien wel hipper dan ooit. Waar ze vroeger slechts een plekje op de vensterbank innamen, zijn planten tegenwoordig niet meer weg te denken aan het interieurbeeld. Ook buitenshuis zijn planten essentieel om die ontspannen vibe neer te zetten. Groen is immers gezond voor lichaam en geest. U wordt er creatiever en productiever van. Daarnaast is beplanting belangrijk om onze planeet gezond te houden. Draag bij aan een verbeterde biodiversiteit door los te gaan met allerhande tuinplanten. U hoeft u uiteraard niet te beperken tot de border; ook in een bloempot komen uw planten prachtig tot hun recht. Juist de afwisseling kan bijdragen aan een speelse tuin. Daarnaast zijn bloempotten en plantenbakken op een balkon of dakterras onmisbaar. Bij GroenRijk Groenlo zijn er diverse soorten bloempotten te krijgen, gemaakt van verschillende materialen, zoals: 

Bloempotten kopen | GroenRijk Groenlo

Al deze materialen hebben weer andere voordelen. Glas is bijvoorbeeld vooral geschikt om de wortels van Orchidee in de gaten te houden en om bloemen in te laten pronken. Glas is er in veel verschillende vormen en kleuren. Mandwerk, rotan en riet is momenteel erg populair om een kamerplant in te laten stralen. Keramiek zorgt voor een natuurlijk effect. Het materiaal is wat zwaarder en dus moeilijker te verplaatsen, maar u haalt er wel een authentieke stijl mee in huis (of tuin). Ook kunststof potten kunnen zowel binnen als buiten shinen. Het materiaal is relatief goedkoop, licht van gewicht en weersbestendig. Potten die gemaakt zijn van zink zorgen voor een 'oud' en tijdloos gevoel. Zink is bijvoorbeeld perfect in een landelijke of romantische tuin, maar kan ook goed tot zijn recht komen in een industriële tuin. Kies een pot die past van uw smaak! Onze medewerkers matchen u graag aan de mooiste pot.

Tuinplanten
Tip: zit er een gat in de pot? Dan is deze bedoeld voor buiten. Zo kan overtollig water, van bijvoorbeeld een zware regenbui, namelijk gemakkelijk wegstromen. Vergeet niet om hydrokorrels onderin de pot te strooien. Vul ongeveer een kwart van de pot met deze korrels, zodat deze een deel van het water kunnen opnemen en zo zorgen voor een betere waterhuishouding.

Topmerken bloempotten

Bij GroenRijk Groenlo koopt u enkel topmerken op het gebied van bloempotten, zoals van deze merken:

  • Capi Europe
  • elho
  • Mega Collections
  • H&S Potterie
  • Mica Decorations
  • Floran

In onze webshop vindt u een deel van ons assortiment. Bestel de potten en vazen gemakkelijk online. De keuze is enorm. Van klein tot groot, van vierkant tot rond en van decoratief tot strak; u vindt het allemaal bij GroenRijk Groenlo! Probeer een goede match te vinden zodat uw plant optimaal kan stralen. Kies bijvoorbeeld voor een grote, maar neutrale keramieken pot voor een subtiel boompje of verdeel rijkbloeiend perkgoed in meerdere kleine terracotta potten. Een planthanger is daarnaast ook een leuke blikvanger. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bloempotten kopen | GroenRijk Groenlo

Bloempotten voor binnen en buiten

U koopt bij ons zowel bloempotten voor binnen als plantenbakken voor buiten. Let bij het kopen van plantenbakken voor buiten op een paar zaken: geglazuurde potten hebben het voordeel dat het water in de pot minder snel verdampt dan in de roodstenen (terracotta) potten. In de terracotta potten zit veel kwaliteitsverschil, de goedkopere soorten zijn vaak poreuzer dan de duurdere, goed doorgebakken potten. In de winter kan het dus voorkomen dat de goedkopere potten stuk vriezen. Verder kunnen lichte potten soms omwaaien en breken. Onze ervaren medewerkers geven u graag deskundig advies op maat! 

Bloempotten kopen bij GroenRijk Groenlo, nabij Zwolle

Tijd om uw huis, tuin, dakterras of balkon een flinke oppepper te geven met een aantal bloempotten. Voor elke ruimte in huis en voor elke soort tuin zijn immers bijpassende potten te vinden. Gaat u voor een subtiele kleur of mag er een mooi reliëf op zitten? Kom vooral eens langs en bekijk ons ruime assortiment bloempotten! Vragen over ons assortiment? Dan kunt u natuurlijk ook even bellen. Bekijk hier onze contactgegevens en openingstijden. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij GroenRijk Groenlo!

Contact opnemen