Keramiek

Bent u op zoek naar een mooie bloempot van keramiek? Dan bent u bij GroenRijk Groenlo aan het juiste adres. Het buitenkeramiek is vaak grover dan de series voor binnen. We kunnen deze categorie onderverdelen in geglazuurd en terracotta, een gat in de bodem is meestal een teken dat het om buitenpotterie gaat. De meeste geglazuurde potten kunnen 's winters gewoon buiten blijven staan. Voor terracotta is dat moeilijker omdat het vaak aan de kwaliteit ligt. Een hardgebakken pot neemt minder vocht op en kan 's winters bij vorst niet zo gemakkelijk stuk vriezen. Voor alle potten geldt: op z'n kop opbergen zodat er geen water in kan blijven staan.

Keramiek bloempotten voor binnen

Keramiek bloempotten voor binnen zijn passend bij ieder interieur. Het is een goede basis om een mooie bloeiende kamerplant of juist groene kamerplant in te plaatsen. Wij hebben veel verschillende soorten keramiek bloempotten voor binnen die variëren van kleur, grootte of vorm. Wat zo leuk is aan keramiek bloempotten, is dat deze makkelijk zelf te versieren zijn. U kunt een overgebleven restje verf gebruiken om de pot in de gewenste kleur te schilderen. 

Keramiek_GroenRijk Groenlo

Keramiek bloempotten voor buiten

De buitenpotten van keramiek zijn vaak lang gebakken. Ze moeten wel lang gebakken worden, anders is het namelijk mogelijk dat deze stuk vriezen in de winter. Vraag gerust een medewerker in ons tuincentrum om advies. Als u de potten opbergt, is het van belang dat u dit op z'n kop doet. Zo komt er namelijk geen water in de potten te staan! De buitenpotten van keramiek herkent u vaak aan het gat onderin de pot. De keramische bloempotten van Tuincentrum GroenRijk Groenlo kunt u natuurlijk gemakkelijk vullen met onze mooie tuinplanten!

Keramiek bloempot kopen

Heeft u vragen over ons assortiment keramiek, potten of andere producten? Kom dan langs bij Tuincentrum GroenRijk Groenlo in Groenlo nabij Zwolle, Zwilbroek en Winterswijk. Onze medewerkers staan hier voor u klaar en helpen u graag bij de aankoop van een mooie vaas of pot. Ook kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Voor ons gehele assortiment bloempotten verwelkomen wij u graag in ons tuincentrum. Wij hopen u gauw te zien bij GroenRijk Groenlo!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloempotten