Kunststof

Kunststof kan nooit een mooie terracotta pot vervangen, maar tegenwoordig is het kunststof bijna niet van keramiek te onderscheiden. Met als voordelen dat ze een stuk lichter zijn, vorstbestendig en een stuk voordeliger. Vooral voor grote kuipplanten zijn de kunststof potten een uitkomst omdat ze anders niet te verplaatsen zijn. Wij hebben een ruime sortering in modellen en kleuren. Vul je kunststof bloempot met een fraaie plant en je huis en/of tuin zullen er gegarandeerd nóg gezelliger van worden!

De voordelen van plastic bloembakken

Plastic bloembakken hebben talloze voordelen. Een paar hiervan zijn:

  • Kunststof bloembakken zijn voordelig
  • Kunststof bloembakken zijn vorst- en weerbestendig
  • Kunststof bloembakken kunnen vrijwel niet kapot
  • Kunststof bloembakken zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en maten

Kunststof_GroenRijk Groenlo

Wat helemaal ideaal is aan de plastic bloembakken is dat deze vorst- en weerbestendig zijn. Zo hoeft u de kunststof bloembakken in de winter niet naar binnen te halen en kunt u ze met plant en al buiten laten staan. Heeft u huisdieren die wel eens door de tuin rennen? Of kinderen? U hoeft niet meer bang te zijn dat ze uw bloembakken kapot maken; plastic bloembakken zijn namelijk erg moeilijk stuk te krijgen. Houdt u wel van een fel kleurtje in de tuin? Ook dan zijn de kunststof bloembakken een perfecte match voor uw tuin. De felle kleuren van de bloempotten staan natuurlijk ook prachtig met een tuinplant erin. Voor ons assortiment plastic bloembakken en tuinplanten komt u naar ons tuincentrum in Groenlo. Neem ook eens een kijkje op onze tuinplanten en kamerplanten pagina, want de bloempot moet natuurlijk nog wel gevuld worden!

Kunststof bloempot kopen 

Heeft u vragen over ons assortiment glazen vazen, potten of andere producten? Kom dan langs bij Tuincentrum GroenRijk Groenlo in Groenlo nabij Zwolle, Zwilbroek en Winterswijk. Onze medewerkers staan hier voor u klaar en helpen u graag bij de aankoop van een mooie vaas of pot. Ook kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Voor ons gehele assortiment bloempotten verwelkomen wij u graag in ons tuincentrum. Wij hopen u gauw te zien bij GroenRijk Groenlo!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloempotten