Kaarsen

De allermooiste kaarsen in verschillende kleuren en vormen koopt u bij GroenRijk Groenlo. In een sfeervol huis of gezellig tuin zullen kaarsen zelden ontbreken. U kunt kaarsen ook combineren met een grote schaal om er echt een geheel van te maken. Ook benieuwd naar onze kaarsen? Ruik de heerlijke aroma’s van onze geurkaarsen in ons tuincentrum in Groenlo of bestel de kaarsen in onze webshop.

Woonaccessoires

 


Diverse soorten kaarsen bij GroenRijk Groenlo

Kaarsen zorgen voor een romantische en prettige sfeer. Bij GroenRijk Groenlo kunt u terecht voor kaarsen in allerlei soorten en maten van topmerken, zoals Bolsius. Wij bieden:

 • Stompkaarsen
 • Bolkaarsen
 • Geurkaarsen
 • Dinerkaarsen

Bij ons kunt u alle soorten kleuren kaarsen kiezen die mooi bij uw interieur zullen aansluiten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit de kleuren wijnrood, wit, kiezelgrijs, ivoor, beige, antraciet en nog veel meer. Combineer de kaarsen naar wens met accessoires als een mooie kandelaar of een bijpassende schaal of dienblad. Naast sierkaarsen verkoopt GroenRijk Groenlo ook verschillende soorten Bolsius geurdiffusers. Op deze manier laat u uw huis heerlijk ruiken! Denkt u eens aan het moment nadat u heeft gekookt en even heerlijk wilt bijkomen op de bank met een geurkaars, om ook de geur in huis weer even te neutraliseren. Hier zijn geurkaarsen zeer geschikt voor. Kies steeds een andere geur die bij uw humeur of de sfeer die u wilt neerzetten past.

Diverse soorten kaarsen bij GroenRijk Groenlo

Styling tips voor kaarsen

Tijdens de donkere dagen zorgen kaarsen voor warmte en gezelligheid in huis. Bent u ook van plan om kaarsen aan te schaffen, maar weet u eigenlijk niet zo goed hoe u deze het best met elkaar kunt combineren? Dan helpen wij u graag een beetje op weg met deze tips:

 • Door kaarsen met verschillende hoogtes te combineren krijgt u een mooi effect. Dit hoogteverschil kan u creëren door de ene kaars langer te laten branden dan de ander.
   
 • Door een oneven aantal kaarsen te gebruiken creëert u een speels effect. Heeft u toch liever een even aantal kaarsen? Combineer de kaarsen dan met andere leuke accessoires, zodat u toch nog dat speelse effect krijgt.
   
 • Met veel kaarsen op één plek creëert u een hele warme en gezellige sfeer. Een stuk of tien kaarsen bij elkaar geven een hele andere uitstraling dan vier kaarsen.
   
 • kleuren met elkaar te mixen! Of dit nou hele vrolijke kleuren zijn, zoals; oranje, roze, geel, groen en paars of juist wat meer neutrale kleuren, zoals; bruin, taupe, grijs zwart en wit, kleuren combineren kan tot een super mooi resultaat leiden.
   
 • Tot slot kunt u uw kaarsen te combineren met accessoires. Zo is het een leuk idee om kaarsen op een dienblad neer te zetten, om een luxe en stijlvolle uitstraling te creëren.​​​

Kaarsen kopen bij Groenrijk Groenlo

Kaarsen voor buiten

In ons tuincentrum kunt u allerlei ideeën opdoen over de nieuwste trends op het gebied van sfeerverlichting. Vergeet u ook de kaarsen voor buiten niet: zomerse fakkels, lantaarns of citronella tegen die lastige muggen. Zo geniet u langer van heerlijke avonden in de tuin. In ons tuincentrum doet u allerlei ideeën op over de nieuwste trends op het gebied van sfeerverlichting. Wij verkopen zelfs prachtige graflichten. Het opsteken van een kaarsje is een mooie manier om iemand te herdenken die niet meer onder ons is.

Kaarsen kopen bij Groenrijk Groenlo

Kom langs bij GroenRijk Groenlo voor ons volledige assortiment kaarsen! Onze openingstijden kunt u vinden op de contactpagina. U kunt natuurlijk ook onze kaarsen vergelijken & kopen in onze online webshop. Gebruik het prijsfilter en het merkfilter om de keuze wat makkelijker te maken voor uzelf.

Kaarsen kopen | GroenRijk Groenlo

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en cadeau