Droogbloemen & kunstbloemen

Droogbloemen, kunstbloemen of kunstplanten kopen? Naast onze verse snijbloemen en boeketten, kamerplanten en tuinplanten hebben wij bij GroenRijk Groenlo een uitgebreide afdeling met droogbloemen, foambloemen, zijdebloemen en kunstplanten. We verkopen neppers van verschillende kwaliteitsmerken, onder andere van het bekende Mica Decorations. Ook hebben we een wekelijks wisselend assortiment droogbloemen, grassen en pluimen. Zo zit er altijd wel een bloem of plant bij die geheel bij uw smaak en inrichting past. Maak zelf een mooi arrangement of laat u adviseren door onze medewerkers. Samen met u maken ze de mooiste creaties! Zien we u snel in ons tuincentrum nabij Zwolle?

De voordelen van kunstbloemen en -planten

U kent het volgende scenario vast wel: u heeft net een nieuwe kamerplant gekocht die bij aankomst in uw huis als nooit tevoren gaat stralen. Door uw drukke baan of gezinsleven komt u er twee maanden later achter dat de plant in al die tijd nog geen water heeft gehad... Oeps! Ook kan het zomaar gebeuren dat u nét de verkeerde plek voor uw groene aanwinst heeft uitgezocht. Er zijn namelijk nogal wat kamerplanten die hun standplaats enorm belangrijk vinden... De oplossing? Een nepper! Er zitten namelijk een groot aantal voordelen aan kunstbloemen en nepplanten:

  • De foam- en zijdebloemen van GroenRijk Groenlo lijken net echt;
  • Het scheelt veel onderhoud en dus zijn ze ideaal voor mensen met weinig tijd;
  • Er komen geen insecten op af. Ook top als u een allergie heeft!;
  • U hoeft niet steeds nieuwe bloemen te kopen. Al met al dus een duurzame keuze;
  • U bent uw eigen bloemist! Maak zelf een tof kunstbloemen veldboeket voor die zomerse sfeer;
  • Het bespaart water, maar toch heeft u er een leven lang plezier van! Ze blijven immers prachtig qua kleur...

Droogbloemen, kunstbloemen of kunstplanten kopen | GroenRijk GroenloEen combinatie van een trendy pot met een neppe Monstera, een fake Hortensia of een kunst Orchidee is niet van echt te onderscheiden. Bovendien heeft u er uiteraard geen omkijken naar en staan kunstplanten en -bloemen bijzonder decoratief.

Droogbloemen, pluimen en grassen kopen

U heeft ze vast voorbij zien komen in bladen, woonprogramma's of op een Instagram foto: droogbloemen en pluimen zijn dé trend van het moment op interieurgebied. Droogbloemen zijn er in veel verschillende soorten, maten en kleuren. Ze staan bijzonder sierlijk en behouden voor altijd hun kleur. Hierdoor is een droogbloemen boeket een fantastisch cadeau waar de ontvanger lang plezier van gaat hebben. Kies de bloemen die u mooi vindt en combineer erop los! Voor uw gemak hebben wij ook een aantal droogbloemen arrangementen samengesteld in bijzondere vazen. Maak van één grote bos een eyecatcher of zet in meerdere hoeken een vaas met een aantal takjes. Gaat u voor één kleur of mag het lekker bont? Wissel de bloemen elk seizoen af voor een nieuwe look.

Combineer uw foam- en zijdebloemen met echte snijbloemen

Zet een mooi boeket van zijden bloemen in de hal en uw huis oogt meteen vrolijk wanneer de gasten arriveren. In ons tuincentrum vindt u een grote variatie aan (seizoens)bloemen, planten en decoratieve takken. U kunt natuurlijk ook echte snijbloemen met zijdebloemen combineren. Waarschijnlijk ziet u zelf niet eens het verschil... Het is uiteraard geen goed idee om helemaal geen echte planten en bloemen meer in huis te hebben staan. Planten en bloemen namelijk zuiveren de lucht van afvalstoffen en ze houden ook het zuurstof- en vochtgehalte op peil. Voor een goed binnenklimaat is het dus essentieel dat u genoeg echte planten heeft staan. Ga dus voor de mix en match erop los in uw woonkamer, slaapkamer, hal of thuiswerkplek.

Online foam- en zijdebloemen bestellen

In onze webshop vergelijkt en koopt u een klein deel van ons aanbod foam- en zijdebloemen, maar ook wat grotere kunstplanten. Neem snel een kijkje! Ook kunt u siertakken en kunsttakken met elkaar combineren en een plaats in huis geven. Kom langs in Groenlo om ons gehele assortiment te ontdekken. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Droogbloemen kopen | GroenRijk Groenlo

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en cadeau