Droogbloemen, kunstbloemen & -planten

Kunstbloemen en kunstplanten kopen? Naast onze snijbloemen en tuin- en kamerplanten hebben wij bij GroenRijk Groenlo een uitgebreide afdeling met foam- en zijdebloemen en kunstplanten. We verkopen onder andere het merk Mica. Ook hebben we een wekelijks wisselend assortiment droogbloemen, grassen en pluimen.

De voordelen van kunstbloemen en -planten

Een kunstplant, wordt ook wel een nep plant genoemd en kent vele voordelen:

  • De foam- en zijdebloemen van GroenRijk Groenlo lijken net echt
  • Het scheelt veel onderhoud
  • Er komen geen insecten op af
  • U hoeft niet steeds nieuwe bloemen te kopen
  • Het bespaart water
  • Ze gaan niet slap hangen

Een combinatie van een trendy pot met een kunst Orchidee is niet van echt te onderscheiden. Bovendien heeft u er uiteraard geen omkijken naar en staan kunstplanten en -bloemen bijzonder decoratief.

Droogbloemen, pluimen en grassen kopen

U heeft ze vast voorbij zien komen in bladen, woonprogramma's of op een Instagram foto: droogbloemen en pluimen zijn dé trend van het moment op interieurgebied. Droogbloemen zijn er in veel verschillende soorten, maten en kleuren. Ze staan bijzonder sierlijk en behouden voor altijd hun kleur. Hierdoor is een droogbloemen boeket een fantastisch cadeau waar de ontvanger lang plezier van gaat hebben. Kies de bloemen die u mooi vindt en combineer erop los! Voor uw gemak hebben wij ook een aantal droogbloemen arrangementen samengesteld. Maak van één grote bos een eyecatcher of zet in meerdere hoeken een vaas met een aantal takjes. Gaat u voor één kleur of mag het lekker bont? Wissel de bloemen elk seizoen af voor een nieuwe look.

Combineer jouw foam- en zijdebloemen met echte snijbloemen

Zet een mooi boeket van zijden bloemen in de hal en je huis oogt meteen vrolijk als jouw gasten arriveren. In ons tuincentrum vind je een grote variatie aan (seizoens)bloemen, planten en decoratieve takken. Je kunt natuurlijk ook echte snijbloemen met zijdebloemen combineren, zie jij het verschil? Het is geen goed idee om helemaal geen echte planten en bloemen meer in huis te hebben staan. Planten en bloemen zuiveren de lucht namelijk van afvalstoffen en ze houden ook het zuurstof- en vochtgehalte op peil. Voor een goed binnenklimaat is het dus essentieel dat je genoeg echte planten heeft staan. Foam- en zijdebloemen zijn ook vaak heel gewild op kantoren, omdat hier nogal vaak vergeten wordt om de planten water te geven.

Online foam- en zijdebloemen bestellen

Online foam- en zijdebloemen bestellen

In onze webshop vergelijk & koop je een klein deel van ons aanbod foam- en zijdebloemen, maar ook wat grotere kunstplanten. Neem snel een kijkje! Ook kun je siertakken en kunsttakken met elkaar combineren en een plaats in huis geven.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en cadeau