Foam- en zijdebloemen

Foam- en zijdebloemen kopen? Naast onze snijbloemen en tuin- en kamerplanten hebben wij bij GroenRijk Groenlo een uitgebreide afdeling met foam- en zijdebloemen en kunstplanten. We verkopen onder andere het merk Mica.

De voordelen van kunstbloemen en -planten

Kunstbloemen en -planten kennen vele voordelen:

  • De foam- en zijdebloemen van GroenRijk Groenlo lijken net echt
  • Het scheelt veel onderhoud
  • Er komen geen insecten op af
  • U hoeft niet steeds nieuwe bloemen te kopen
  • Het bespaart water
  • Ze gaan niet slap hangen

Een combinatie van een trendy pot met een zijden orchidee is niet van echt te onderscheiden. Bovendien heeft u er uiteraard geen omkijken naar en staan kunstplanten en -bloemen bijzonder decoratief.

Combineer uw foam- en zijdebloemen met echte snijbloemen

Zet een mooi boeket van zijdebloemen in uw hal en uw huis oogt meteen vrolijk als uw gasten arriveren. In ons tuincentrum vindt u een grote variatie aan (seizoens)bloemen, planten en decoratieve takken. U kunt natuurlijk ook echte snijbloemen met zijdebloemen combineren, ziet u het verschil? Het is geen goed idee om helemaal geen echte planten en bloemen meer in huis te hebben staan. Planten en bloemen zuiveren de lucht namelijk van afvalstoffen en ze houden ook het zuurstof- en vochtgehalte op peil. Voor een goed binnenklimaat is het dus essentieel dat u genoeg echte planten heeft staan. Foam- en zijdebloemen zijn ook vaak heel gewild op kantoren, omdat hier nogal vaak vergeten wordt om de planten water te geven.

Online foam- en zijdebloemen bestellen

In onze webshop vergelijkt & koopt u een klein deel van ons aanbod foam- en zijdebloemen, zoals schattige zijden vetplantjes in sierpotjes. Neem snel een kijkje!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en cadeau