Kunstbloemen & -planten

Kunstbloemen en kunstplanten kopen? Naast onze snijbloemen en tuin- en kamerplanten hebben wij bij GroenRijk Groenlo een uitgebreide afdeling met foam- en zijdebloemen en kunstplanten. We verkopen onder andere het merk Mica.

De voordelen van kunstbloemen en -planten

Een kunstplant, wordt ook wel een nep plant genoemd en kent vele voordelen:

  • De foam- en zijdebloemen van GroenRijk Groenlo lijken net echt
  • Het scheelt veel onderhoud
  • Er komen geen insecten op af
  • Je hoeft niet steeds nieuwe bloemen te kopen
  • Het bespaart water
  • Ze gaan niet slap hangen

Een combinatie van een trendy pot met een kunst Orchidee is niet van echt te onderscheiden. Bovendien heb je er uiteraard geen omkijken naar en staan kunstplanten en -bloemen bijzonder decoratief.

Combineer jouw foam- en zijdebloemen met echte snijbloemen

Zet een mooi boeket van zijden bloemen in de hal en je huis oogt meteen vrolijk als jouw gasten arriveren. In ons tuincentrum vind je een grote variatie aan (seizoens)bloemen, planten en decoratieve takken. Je kunt natuurlijk ook echte snijbloemen met zijdebloemen combineren, zie jij het verschil? Het is geen goed idee om helemaal geen echte planten en bloemen meer in huis te hebben staan. Planten en bloemen zuiveren de lucht namelijk van afvalstoffen en ze houden ook het zuurstof- en vochtgehalte op peil. Voor een goed binnenklimaat is het dus essentieel dat je genoeg echte planten heeft staan. Foam- en zijdebloemen zijn ook vaak heel gewild op kantoren, omdat hier nogal vaak vergeten wordt om de planten water te geven.

Online foam- en zijdebloemen bestellen

Online foam- en zijdebloemen bestellen

In onze webshop vergelijk & koop je een klein deel van ons aanbod foam- en zijdebloemen, zoals schattige zijden vetplantjes in sierpotjes. Neem snel een kijkje! Ook kun je siertakken en kunsttakken met elkaar combineren en een plaats in huis geven.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en cadeau