Kussens

Kussens in alle soorten en maten koopt u bij GroenRijk Groenlo: van groene kussens tot aan turquoise woonkussens. Kan uw huis wel een kleine metamorfose gebruiken? Of bent u van plan om uw interieur op te vrolijken? Met nieuwe kussens kunt u een geheel nieuwe look creëren. Bent u op zoek naar hele zachte kussens of vindt u de kleur belangrijker? Wij bieden een breed assortiment, dus kom eens gezellig bij ons langs! Wij adviseren u maar al te graag over onze kussens. 

Woonaccessoires


 

Diverse soorten kussens bij GroenRijk Groenlo

Is uw bank eigenlijk nog niet aan vervanging toe, maar wilt u toch graag een kleine metamorfose? Met kleurrijke en stijlvolle kussens geeft u een geheel nieuwe look aan uw meubels. Bij ons in het tuincentrum vindt u kussens voor uw lounge set, dining set of lekkere comfortabele zitkussens die u overal kwijt kunt. Van mooie, rustige designkussens tot vrolijke kleurrijke kussens; bij GroenRijk Groenlo vindt u het allemaal. Welke kussens passen het best bij uw interieur of tuin? Voor de zomeravonden; als het net wat frisser is buiten, hebben wij mooie bijpassende plaids. 

Maak het persoonlijk met kussentjes

Van luxe sierkussens tot aan okergele kussens: met kussens kunt u uw eigen persoonlijke stijl helemaal naar voren laten komen in uw interieur. Kussens kunnen veel meer voor uw interieur betekenen dan u waarschijnlijk denkt. Kiest u voor een vrij neutraal interieur? Dan kunt u die persoonlijke finishing touch toevoegen met mooi gekleurde kussentjes. Wilt u op een gegeven moment iets anders? Vervang dan gewoon de sloop en u bent klaar! Hierbij een aantal tips waar u op kunt letten wanneer u kussentjes zou willen aanschaffen:

  • Formaat & vorm: door te spelen met formaten en vormen van kussens creëert u een sfeervol geheel. Combineer grote kussens van 60 x 60 cm met wat kleinere kussens van 40 x 40 cm. Het ligt er natuurlijk wel aan hoe groot het meubel is waar u de kussen op zou willen plaatsen.
     
  • Kleuren en prints: onze kussens zijn er in basiskleuren en accentkleuren. Een basiskleur is bijvoorbeeld taupe, bruin of grijs. Accentkleuren zijn de wat opvallendere kleuren als geel en rood. Probeer deze kleuren ook nog eens af te wisselen met verschillende prints voor een extra speels effect.
     
  • Aantal sierkussens: u kunt het best kiezen voor een oneven aantal kussens op uw bank of stoel. Zo geeft u het geheel namelijk net wat meer karakter. Om het juiste aantal sierkussens te bepalen, kan u het best eerst kijken naar de grootte van het desbetreffende meubel.
     
  • Passende vulling: de vulling van een kussen heeft vooral te maken met hoe comfortabel het kussen is. Zo kunnen kussenhoezen zijn gevuld met veren, schuim of een synthetische materialen. Sierkussens met een synthetische kussenvulling als polyester zitten het meest comfortabel.

Diverse soorten kussens bij GroenRijk Groenlo

Kussens en andere woonaccessoires kopen?

Als u op zoek bent naar woonaccessoires denkt u misschien niet meteen aan een tuincentrum. Bij GroenRijk Groenlo hebben we echter een uitgebreide woonafdeling met woonaccessoires. Hier vindt u onder andere heerlijk geurende kaarsen, binnenpotten, sfeerlichten, beeldjes en nog veel meer. Wat uw smaak ook is, er zit vast en zeker wat voor u bij. Dit is maar een greep uit ons uitgebreide assortiment. Ontdek het zelf in ons tuincentrum! U kunt onze exacte locatie en openingstijden vinden op de contactpagina. Wij kijken uit naar uw bezoek. 

Kussens kopen | GroenRijk Groenlo

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en cadeau