Woonaccessoires

Ook voor woonaccessoires kunt u prima terecht bij GroenRijk Groenlo. U denkt hierbij waarschijnlijk niet meteen aan een tuincentrum, maar wij hebben een zeer breed assortiment. Fleur uw huis én humeur op met onze stijlvolle woonartikelen.

Woonaccessoires voor sfeer & cadeau

Het is altijd een feest om op de afdeling sfeer & cadeau rond te kijken. Woonaccessoires zijn sfeerverbeteraars voor uw eigen woonkamer, maar ze zijn ook heel leuk om cadeau te doen. Wij verkopen topmerken woonaccessoires van onder andere de merken:

Ook voor potten, vazen en manden van merken als Capi Europa, ELHO, Mega Collections en Mica kunt u uiteraard bij ons terecht. Want wat zijn nou betere sfeerverbeteraars dan kamerplanten? Wij verkopen ook onderhoudsvrije foam- en zijdeplanten.

Wooninspiratie opdoen bij GroenRijk Groenlo

Versier uw woonkamer met leuke fotolijstjes, spiegels, beeldjes, kaarsen, geurstokjes en -diffusers, buddha’s of trendy artikelen met inspirerende spreuken. Woonaccessoires zijn immers dé eyecatchers van uw living en het is dus een goede investering. Wij verkopen ook meer praktische artikelen, zoals kapstokken, deurmatten en gieters van kunststof of zink. In ons tuincentrum doet u heerlijk inspiratie op. Onze deskundige medewerkers laten u graag kennismaken met ons uitgebreide assortiment.

Online woonaccessoires bestellen

Vergelijk & koop een deel van onze woonartikelen nu ook online in de GroenRijk webshop. Maak het shoppen persoonlijk door het prijsfilter en het merkfilter te gebruiken. Bestel uw producten naar keuze gemakkelijk online en wij leggen ze klaar bij de balie. Kom voor meer keuze langs bij ons tuincentrum en breng weer sfeer in huis!

Woonaccessoires kopen | GroenRijk Groenlo

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en cadeau