Bloemist

Als u op zoek bent naar een bloemist in de omgeving van Zwolle, dan bent u bij GroenRijk Groenlo aan het juiste adres! In onze bloemenwinkel in Groenlo vindt u elke dag weer verse bloemen die zijn afgestemd op de seizoenen en kleuren van het moment. Er staan dagelijks prachtige boeketten klaar die u direct mee kunt nemen, maar het is ook mogelijk om zelf een boeket samen te stellen of een mooi bloemstuk naar wens op te laten maken. Bloemen zijn geschikt voor vele diverse gelegenheden, voor een ander én voor uzelf! Bezoek onze bloemenwinkel voor een prachtig boeket voor iedere gelegenheid en verblijd uzelf of een ander met een prachtig boeket!

Bloemen voor iedere gelegenheid

U vindt in onze bloemenwinkel prachtige bloemen voor iedere gelegenheid. Bloemen zijn heel veelzijdig en kunnen steun bieden in moeilijke tijden, of juist feliciteren en blijdschap vieren. Vaak zegt een mooi boeket erg veel voor een specifiek moment en wij dragen daar erg graag aan bij. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere:

Zoals u ziet zijn bloemen geschikt voor verschillende speciale momenten. De mooiste dag van uw leven verdienen immers de mooiste bloemen naar uw wens! Maar ook bij afscheid nemen komen vaak prachtige bloemen kijken. Voor speciale verzoeken maken wij graag een afspraak met u, zodat wij uw wensen kunnen doornemen en een mooi boeket of bloemstuk op maat kunnen maken. Vraag onze medewerkers hiervoor gerust om de mogelijkheden, of neem contact met ons op om een afspraak te maken!

Bloemen voor iedere gelegenheid

Populaire bloemenarrangementen van GroenRijk Groenlo

Wij maken vaak bloemenarrangementen in opdracht van onze klanten. Dat betekent dat we een prijs afspreken, een aantal voorkeuren doornemen en daarna aan de slag gaan om een mooi bloemenarrangement samen te stellen. Wij combineren met zorg en aandacht de verschillende wensen van onze klanten tot prachtige bloemenarrangementen, die geheel naar wens zijn. Wilt u hiervoor weten wat de mogelijkheden zijn? Vraag onze bloemisten in de bloemenwinkel dan gerust om meer informatie! Indien gewenst leveren wij de bloemenarrangementen in de regio, tegen een kleine vergoeding. Dat geldt voor de omliggende plaatsen rondom Groenlo, zoals: Beltrum, Lichtenvoorde, Eibergen en Winterswijk. 

Populaire bloemenarrangementen van GroenRijk Groenlo

Bezoek de bloemenwinkel van GroenRijk Groenlo voor meer informatie

U bent van harte welkom bij GroenRijk Groenlo, waar u onze prachtige bloemenwinkel vindt. Iedere dag zorgen wij weer voor verse bloemen die wij combineren tot mooie smaakvolle boeketten. Uiteraard kunt u deze ook zelf samenstellen of bestellen voor speciale gelegenheden. Van maandag tot en met zaterdag zijn wij geopend en kunt u bij ons terecht voor mooie boeketten en bloemstukken. Tegen een kleine vergoeding kunnen wij de bloemstukken ook afleveren in de regio. Vraag onze bloemisten gerust om de mogelijkheden! Uiteraard vindt u bij ons ook mooie vazen en kamerplanten om de bloemen mee te combineren. Heeft u vragen, of wilt u contact met ons opnemen? Dat kan, door te bellen naar 0544 462118, of door een mail te sturen naar [email protected], dan helpen wij u graag verder!