Dining sets

Het ultieme zomergevoel is met familie of vrienden buiten eten en lekker lang natafelen. Een stijlvolle en comfortabele dining hoek in uw tuin is hiervoor essentieel. In ons tuincentrum vindt u een ruim aanbod aan dining sets van hoogwaardige en weerbestendige materialen. De meeste sets bestaan uit 4 of 6 stoelen met een tafel. Kom langs in ons tuincentrum voor advies en bezoek onze showroom om de dining sets uit te proberen.

Waarom een dining set ideaal is voor lange zomeravonden

Wat is er nou leuker dan op warme lente- en zomeravonden in de tuin dineren? Natuurlijk bieden een simpele tuintafel en een stel plastic tuinstoelen uitkomst, maar erg comfortabel zal het niet zijn. Met een luxe dining set haalt u het meeste uit uw avond. De stoelen bieden dezelfde aangename zitervaring als loungestoelen, maar bieden tegelijkertijd voldoende ondersteuning tijdens het dineren. Ook de hoge tafel zorgt ervoor dat dineren makkelijk gaat. Blijf lekker zitten om te relaxen nadat het diner is afgelopen. Dankzij het duurzame, stevige materiaal bent u weinig tijd kwijt aan onderhoud. 

Hoe u de perfecte dining set vindt

Als u bent overtuigd van het gemak en comfort van dining sets, is het tijd om er eentje voor uw eigen tuin uit te kiezen. Hoe vindt u een dining set die bij u past?

  • materiaal: bij het uitkiezen van een geschikte dining set zijn er veel materialen mogelijk. Een aluminium set is makkelijk verplaatsbaar, maar gaat wel snel roesten. Een houten set heeft een natuurlijk uitstraling, maar heeft tegelijkertijd ook best wat onderhoud nodig;
  • comfort: het belangrijkste is natuurlijk dat uw dining set lekker zit! Probeer verschillende dining sets uit en ontdek op die manier wat voor u de meest aangename zitervaring oplevert;
  • ruimte: ga na hoeveel ruimte u hebt in de tuin voor een dining set en stem daar uw keuze op af. Misschien zoekt u een uitgebreide set met veel stoelen om zoveel mogelijk gasten te kunnen huisvesten. Als u weinig ruimte hebt en enkel voor het eigen gezin een dining set zoekt, is een kleine, ronde set voldoende. 

diningset kopen

Onderhoud van uw dining set

Een dining set biedt veel gemak en comfort. In ruil voor deze voordelen heeft uw dining set echter wel wat onderhoud nodig. Uiteraard verschilt het benodigde onderhoud per materiaal. Gebruik teakolie om uw houten tuinmeubelen te verzorgen en een speciale protector voor tuinsets van kunststof of aluminium. Zorg ervoor dat u regelmatig vuil verwijdert met een sopje om ervoor te zorgen dat viezigheid zich niet aan het materiaal kan hechten. Hebt u meer vragen over het onderhoud van uw dining set? Of wilt u zelf een keer een dining set uitproberen? Kom langs in GROENLO!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinmeubelen