Loungesets

Met de loungesets die u in ons aanbod vindt, geniet u elke dag weer van optimaal van uw tuin. Een lounge set biedt hetzelfde comfort als een luxe binnenbank, maar dan voor buiten. Zo heeft u bij de eerste zonnestralen al een prachtig plekje in de tuin om te ontspannen. 

Een loungeset voor elke tuin

De tijd van de oncomfortabele plastic tuinstoelen is geweest. Wat is er nou fijner dan lekker buiten wegdromen in de zachte kussens van uw eigen loungehoek? Van landelijk klassiek tot strak modern, in ons tuincentrum vindt u lounge sets in verschillende stijlen. Hoe kiest u de loungeset die bij uw tuin past? 

  • bepaal van tevoren uw budget. Dit biedt houvast tijdens het zoeken naar een geschikt bankstel en zorgt ervoor dat u niet te veel uitgeeft;
  • kijk naar de inrichting van uw tuin en bedenk wat uw loungeset uit moet stralen. Bij een romantische tuin past bijvoorbeeld een loungeset met veel houten elementen, terwijl een moderne tuin vraagt om een strakke loungehoek;
  • denk na over het materiaal waarnaar u op zoek bent. Een wicker loungebank is het meest populair, aangezien het veel comfort biedt en weinig onderhoud nodig heeft;
  • probeer verschillende loungesets uit. Een bank kan er nog zo comfortabel uitzien en dan tóch niet lekker zitten. U bent op zoek naar een loungeset om tijdens zonnige dagen en lange zomeravonden tot ontspanning te komen, dus een aangename zitervaring is cruciaal! 

Verschil tussen loungeset en dining set

Misschien heeft u naast de loungeset ook al een aantal keer de dining set voorbij zien komen. Wat is precies het verschil? Waar een loungeset gericht is op ontspannen en daarom vaak geleverd wordt met een lage salontafel, is een dining set bedoeld voor etentjes met de familie of met vrienden. Een dining set bestaat dan ook uit een hoge tafel met stoelen die uiteraard comfortabel zitten, maar om een wat actievere houding vragen. Voor een gezellige avond met vrienden is een lounge set uitstekend geschikt, maar voor een uitgebreid diner is een dining set wellicht handiger. Bedenk daarom goed wat het doel is van uw tuin en zoek hier de juiste meubelset bij.

Een loungeset voor elke tuin

Accessoires voor uw loungeset

Om uw loungeplek helemaal compleet te maken, kunnen de accessoires uiteraard niet missen. Fleur uw loungeset verder op door bijpassende kussens aan te schaffen. Heeft u last van de felle zon? Een parasol doet wonderen! Zo heeft u de mogelijkheid om zowel lekker te zonnen als om in de schaduw te relaxen. Kom bij ons langs voor advies en bezoek onze showroom om onze lounge sets en accessoires uit te proberen.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinmeubelen