Kussens en parasols

In ons tuincentrum vindt u een ruim aanbod aan tuinmeubelkussens en parasols, zowel in het goedkopere als in het luxe segment. Kussens en parasols zijn in staat de complete uitstraling van uw tuinmeubels te veranderen. Zo brengt u met een stel vrolijke kussens volop kleur aan in uw tuin. Met een mooie parasol fleurt u uw tuin ook op, maar houdt u bovenal de zon tegen als deze te fel wordt. Zo kunt u in stijl en op een comfortabele manier van uw tuin genieten! 

Stijlvolle kussens voor kleurrijke tuinset

Zonder direct een gehele nieuwe set aan te hoeven schaffen, kunt u de stijl van uw tuinmeubelen ook veranderen met nieuwe kussens. Kies kleuren die aansluiten bij de planten en bloemen in uw tuin om een mooie eenheid te creëren. Onze kussens zijn van kwalitatief sterk materiaal en na een wasbeurt kunt u ze met een speciale spray vuilwerend maken. Waar moet u rekening mee houden bij het kiezen van tuinkussens?

  • afmetingen: bent u op zoek naar kleine, vierkanten kussentjes of naar één kussen om een groter oppervlak op te vullen? Kijk van tevoren goed naar de afmetingen van uw tuinset om er zeker van te zijn dat u de juiste kussens koopt;
  • materiaal: er zijn kussens van verschillende materialen in de omloop. Sommige zijn bestand tegen regen, terwijl u andere kussens beter naar binnen kan halen tijdens een stortbui;
  • kleur: uiteraard is kleur ook een belangrijk punt om op te letten bij de aankoop van nieuwe tuinkussens. Heeft uw tuinset een neutrale kleur, zoals grijs, bruin of zwart? Dan zullen felgekleurde kussens zeker niet misstaan. Houd ook rekening met de kleuren die al in uw tuin terug zijn te vinden.

parasol kopen

Het vinden van de juiste parasol

Ook parasols zijn te verkrijgen in de meest uiteenlopende kleuren en materialen. De juiste parasol geeft niet alleen schaduw, maar kan ook bescherming geven bij een onverwachtse zomerse regenbui. Bij een staande parasol bevindt de mast zich in het midden. Een vrijhangende parasol wordt ook wel een zweefparasol genoemd. Dat komt omdat ze mast naast de tafel kan worden geplaatst, waardoor u meer ruimte en meer schaduw creëert. Kiest u voor een ronde of een vierkante parasol? Het voordeel van een ronde parasol is dat deze perfect boven een tafel kan worden geplaatst, waardoor u volop schaduw hebt wanneer u aan het dineren bent. Een vierkante parasol creëert echter een groter schaduwoppervlak. Kom langs in ons tuincentrum en laat u door ons adviseren over welke parasol het meest geschikt is voor uw tuin.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinmeubelen