Rozen en klimplanten

Bent u op zoek naar mooie rozen en klimplanten voor in uw tuin? Dan bent u bij GroenRijk Groenlo nabij Zwolle aan het juiste adres! Wij hebben diverse soorten rozen en klimplanten in ons tuincentrum. Heeft u al in gedachten wat voor rozen of klimplanten u zou willen hebben? Of komt u liever eerst langs voor advies over rozen en klimplanten? Dat is geen probleem bij GroenRijk Groenlo. Onze ervaren medewerkers helpen u maar al te graag op weg met het vinden van de perfecte rozen en/of klimplanten voor u!

 

Openingstijden

Rozen in de tuin

Rozen zijn er in talloze varianten: struik- en stamrozen, klimrozen en Rozen als bodembedekkers. Voor alle rozen geldt dat het ware zonaanbidders zijn en dat ze in het voorjaar flink teruggesnoeid moeten worden. Klimrozen moeten goed vastgezet worden omdat ze uit zichzelf niet hechten aan muren en pergola's. Een rozenboog vol prachtige bloemen en heerlijke rozengeur brengt een sprookjesachtige sfeer in de tuin. Tuinrozen zijn er tegenwoordig in maar liefst 30.000 verschillende soorten met een grote diversiteit aan bloemvormen en kleuren, van rood tot paars en van geel tot wit. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit struikrozen, theerozen, klimrozen en rozen met enkele of dubbele bloemen. In de zomermaanden is de bloei het meest uitbundig. Hierbij nog een paar verzorgingstips voor rozen van GroenRijk Groenlo: U kunt de Roos het best op een plekje in de zon zetten, waar het een beetje waait. Als u graag wilt dat uw rozen uitbundig groeien, geef ze dan wat rozenvoeiding. Op deze manier blijft de plant ook gezond en sterk. Als voordeel heeft dit ook dat de Roos minder gevoelig is voor ongedierte en schimmel. Dat zijn dus twee vliegen in een klap!

Wist u dat rozen en Lavendel een klassieke combinatie vormen in de tuin design wereld? Ook graag Lavendel en Rozen combineren of liever uw eigen creaties maken? Neen een kijkje op onze tuinplanten afdeling. Een extra duwtje in de rug nodig? Neem contact met ons op dit kan zowel telefonisch als per e-mail

Tuinplanten

Populaire klimplanten

Naast de klimroos zijn er nog talloze andere klimplanten. De bekendste is de Clematis. De Clematis is een van de meest bekende klimplanten. Deze klimplant kan uitstekend tegen een muur, schuur of pergola. De Clematis zorgt voor een uitbundige en kleurrijke begroeiing. De Clematis valt op door de overweldigende, vooral blauwe, roze, paarse en witte bloemen. De vroegste Clematis bloeit in maart-april, maar de meeste soorten bloeien vanaf mei tot eind september. Naast de Clematis zijn er natuurlijk nog vele andere klimmers, zoals:

  • de Bruidsluier
  • de Hedera
  • de Kamperfoelie
  • de Blauwe Regen

Kom rustig langs om ons uitgebreide assortiment te bekijken. Naast rozen en klimplanten hebben wij ook andere tuinplanten, kamerplanten, benodigdheden voor de vijver en nog veel meer.

Rozen en klimplanten_GroenRijk Groenlo

Rozen en klimplanten kopen in Groenlo

Zou u ook graag rozen en/of klimplanten in uw tuin willen hebben? Maar weet u niet precies welke soorten het meest geschikt zijn voor uw tuin? De medewerkers van tuincentrum GroenRijk Groenlo helpen u maar al te graag op weg. Wij hebben een breed assortiment aan rozen en klimplanten waar onze medewerkers alles van weten. Kom gezellig langs bij GroenRijk Groenlo, ons tuincentrum nabij Zwolle. U Kunt onze openingstijden en contactgegevens vinden op onze contactpagina. Graag tot ziens bij GroenRijk Groenlo!

Rozen en klimplanten kopen | GroenRijk Groenlo

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinplanten