Tuinverlichting

Nu 70% korting op alle tuinverlichting!

Om uw tuin eens goed in de spotlights te zetten mag tuinverlichting uiteraard niet ontbreken. Tuinlampen geven sfeer, maar ook een gevoel van veiligheid. Daarnaast is licht altijd een praktische toevoeging aan huis en tuin. Om uw tuin, balkon of terras echt tot leven te brengen is er dus een groot assortiment buitenverlichting bij GroenRijk Groenlo, nabij Zwolle. Een wandlamp bij de deur, een spot die een boom uitlicht of een aantal staande lampen naast een tuinpad? Er is keuze genoeg! Om ons ruime aanbod tuinverlichting te komen heten we u van harte welkom bij ons tuincentrum. Wij helpen u graag!

Laat de tuin stralen!

Tuinverlichting kopen | GroenRijk GroenloU bent de trotse eigenaar van een prachtige tuin of beeldig balkon. Dan wil u er ook op en top van genieten. Tuinverlichting wordt vaak gezien als een leuk extraatje, terwijl het eigenlijk een essentieel onderdeel van het tuinontwerp moet zijn. Met het juiste lichtplan haalt u immers het beste uit uw buitenplek. Die donkere wintermaanden worden al een stuk leuker wanneer het er buiten letterlijk stralend uitziet. Ook worden de zomernachten een stuk gezelliger wanneer u uw tuin of balkon onderdompelt in allerhande sfeerverlichting. Voor iedere plek is de juiste lamp te vinden. Onze tuinexperts vertellen u graag wat u kunt doen om uw buitenplek weer te laten shinen!

Drie soorten verlichting

Solarverlichting is energiezuinig en kan daarnaast overal geplaatst worden, Tuinverlichting kopen | GroenRijk Groenlozonder gedoe met graafwerk vanwege kabels. Dat laatste is namelijk iets waar met alle soorten verlichting rekening mee gehouden moet worden. Verlichting is immers grofwerk in drie soorten op te delen:

1. Zwakstroom (12 volt): dit is de meest voorkomende soort tuinverlichting. Het grote voordeel is dat de verlichting geheel veilig is en zeer makkelijk aan te sluiten. Met een transformator en een prikkabel zet u binnen de kortste keren de tuin in het licht, zonder al te veel trucs met het lichtnet uit te halen.

2. Hoogspanningsverlichting (220 volt): dit soort verlichting wordt direct op het lichtnet aangesloten. U heeft daardoor veel controle over de lampen omdat het veelal mogelijk is om de lichtintensiteit van de lampen aan te passen. Omdat deze buitenverlichting onder hoge spanning staat, is het echter goed om hier een erkende monteur voor langs te laten komen. Een bijkomend nadeel is dat het voor de veiligheid belangrijk is om de kabels diep in de grond te verwerken, minimaal een halve meter. De hele tuin moet dus op de schop wanneer u voor dit soort lampen kiest. 

3. Solarverlichting: dit soort verlichting is erg duurzaam, omdat de lampen worden 'opgeladen' door zonlicht. Wanneer het donker wordt, gaat de solarlamp automatisch shinen. Dit is vanwege de oplaadbare batterij die wordt geactiveerd door de opgewekte elektriciteit. Wanneer de zon weer opkomt, is het weer tijd om op te laden. U heeft lang plezier van dit soort verlichting en het is relatief goedkoop.

Het doel van uw tuinverlichting

In ons tuincentrum vindt u verscheidene soorten verlichting. Belangrijk is om na te gaan wat het doel van de verlichting is. Zo is het makkelijker om een match met een bepaald product te vinden. Wilt u bijvoorbeeld een veilig gevoel creëren wanneer u in de avond de fiets in de schuur zet? Kies dan voor verlichting die u qua tijd kunt instellen of die werkt via een bewegingsmelder. Verlichting met een sensor is daarnaast zeer energiezuinig. Heeft uw tuin een aantal mooie features die altijd gezien mogen worden? Licht dan een boom, een vijver of een tuinbeeld uit met een prachtige spot. Feestelijke LED lampjes of decoratieve solarverlichting zijn anderzijds weer perfect om de zithoek mee aan te kleden. U kunt zo op een zwoele zomeravond extra lang buiten blijven. Kom langs en ontdek wat voor soort verlichting bij uw tuinwensen past.

Lumineo: voor elke tuin een prachtige lamp

Tuinverlichting kopen | GroenRijk GroenloUiteraard mag naast het doel van de verlichting ook het uiterlijk niet worden vergeten. Het oog wil immers ook wat! Kies dan ook voor tuinverlichting die perfect past bij de stijl die u voor ogen heeft. Een strakke prikspot komt immers minder goed tot zijn recht in een klassieke tuin. Gelukkig verkopen we lampen in allerlei jasjes. We hebben ze in verschillende vormen, kleuren, materialen en stijlen. We verkopen bijvoorbeeld de producten van het welbekende Lumineo. Al meer dan 10 jaar is Lumineo wereldwijd een toonaangevend merk in onder andere tuin- en kerstverlichting. De collectie biedt een breed scala aan innovatieve verlichting. Welke lampen passen bij uw tuinwensen?

Tuinverlichting kopen bij GroenRijk Groenlo

Zin om de tuin eens goed in het zonnetje te zetten? Met onze tuinverlichting komt dat helemaal goed! Onze medewerkers doen er alles aan om u te adviseren over de verlichting die past bij uw tuin en tuinwensen; van trendy fakkels tot functionele wandlampen en van sfeervolle lichtsnoeren tot spetterende spots. Kom langs bij GroenRijk Groenlo, ons tuincentrum nabij Zwolle. U vindt onze openingstijden en contactgegevens op onze contactpagina

Kom langs!