Graszoden

Op zoek naar graszoden? Bij GroenRijk Groenlo nabij Zwolle hebben wij graszoden in het assortiment. U kunt kiezen voor zowel speelgras als schaduwgras.

Speelgras graszoden

Onze graszoden van speelgras zijn gemaakt van een stevig grassoort. Hierdoor is speelgras het ideale gras voor wanneer er kinderen op het gazon spelen of wanneer u bijvoorbeeld huisdieren heeft die over het gras rennen. Door het sterke grassoort kunnen deze graszoden wel tegen een stootje. Het mooie is ook dat speelgras zichzelf snel herstelt. Denk nu niet dat de speelgras graszoden niet mooi zijn, want ook als siergazon zijn deze graszoden geschikt. Het zijn graszoden van topkwaliteit! Voor de verzorging van speelgras besproeit u deze regelmatig en bemesten mag af en toe.

De voordelen van speelgras graszoden:

  • Speelgras is goed geschikt voor intensief gebruik
  • Speelgras kan goed tegen droogte
  • Speelgras kan kort gemaaid worden
  • Speelgras herstelt snel
  • Speelgras vraagt weinig onderhoud

Prijs speelgras graszoden:

€ 2,95 m2 

Bestellen is mogelijk:

Overige informatie:

Bestellingen voor donderdag 12:00 kunnen in veel gevallen vanaf vrijdagmiddag opgehaald worden. Zekerheid hierover kunnen we helaas niet geven aangezien wij afhankelijk zijn van de leverancier. Voor vragen hierover kunt u altijd contact met ons opnemen. 

speelgras graszoden zwolle

Schaduwgras graszoden

Ligt u tuin (gedeeltelijk) in de schaduw en wilt u graszoden aanschaffen die hier perfect voor geschikt zijn? Dan zijn schaduwgras graszoden de beste optie. Hiermee voorkomt u kleurverschillen, mos of kale plekken. Schaduwgras heeft weinig zon nodig om goed te kunnen groeien. Om er zeker van te zijn dat schaduwgras goed groeit, speelt ook de ondergrond een belangrijke rol. Zorg er dus in alle gevallen voor dat u de ondergrond goed bewerkt alvorens u graszoden gaat leggen. Is schaduwgras minder sterk dan speelgras? Nee, zeker niet. Schaduwgras graszoden kunnen ook goed tegen een stootje en is daarmee ook geschikt voor spelende kinderen of huisdieren. Schaduwgras is ook mooi, door de verschillende graszaden die hiervoor gebruikt worden, ontstaat er een mooi dichtgegroeid gazon. 

De verzorging van schaduwgras is anders dan speelgras. Schaduwgras mag niet te kort gemaaid worden en na het maaien is het belangrijk dat al het maaisel goed verwijderd wordt. Bemesting mag met mate, maar zodra het gras toch begint te verkleuren of te verwelken mag u deze heel goed water geven. Heeft u meer vragen over schaduwgras? Neem dan contact op, we geven u graag advies!

De voordelen van schaduwgras graszoden:

  • Is zeer geschikt voor een gazon met veel schaduw
  • Is erg mooi door de dichtheid van het gras
  • Heeft geen zon nodig om goed te groeien

Prijs schaduwgras graszoden:

In overleg. Mede afhankelijk van de hoeveelheid m2. 

Bestellen is mogelijk:

Overige informatie:

Bestellingen voor donderdag 12:00 kunnen in veel gevallen vanaf vrijdagmiddag opgehaald worden. Zekerheid hierover kunnen we helaas niet geven aangezien wij afhankelijk zijn van de leverancier. Voor vragen hierover kunt u altijd contact met ons opnemen. 

schaduwgras gazon graszoden zwolle

Graszoden kopen nabij Zwolle bij GroenRijk Groenlo 

Of u nu op zoek bent naar graszoden van speelgras of schaduwgras, bij ons tuincentrum nabij Zwolle kunt u terecht voor graszoden. Wilt u graag meer informatie over onze graszoden of advies welke graszoden geschikt zijn voor uw tuin? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs in ons tuincentrum. Wij helpen u graag! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Gazon

GroenRijk Groenlo GroenRijk Groenlo Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:000544 462118Alle openingstijden