Graszoden

Op zoek naar graszoden? Bij GroenRijk Groenlo nabij Zwolle hebben wij vanaf het voorjaar weer volop graszoden in het assortiment. Wij bieden zowel speelgras als schaduwgras. Lees de voordelen van speelgras en schaduwgras en beslis welke soorten graszoden het beste bij u passen. Neem contact met ons op om te bestellen of kom langs in ons tuincentrum in Zwolle.

Speelgras graszoden

Onze speelgras graszoden zijn gemaakt van een stevig grassoort. Hierdoor is speelgras het ideale gras voor wanneer er kinderen op het gazon spelen of wanneer u bijvoorbeeld huisdieren heeft die over het gras rennen. Speelgazon is een sterk grassoort waardoor deze graszoden wel tegen een stootje kunnen. Het mooie is ook dat speelgras zichzelf snel herstelt. Denk nu niet dat de speelgras graszoden niet mooi zijn, want ook als siergazon zijn deze graszoden zeer geschikt. Het zijn graszoden van topkwaliteit! Voor de verzorging van speelgras besproeit u deze regelmatig en bemesten mag af en toe.

Voordelen van speelgras graszoden

  • Speelgras is zeer geschikt voor intensief gebruik
  • Speelgras kan goed tegen droogte
  • Speelgras kan kort gemaaid worden
  • Speelgras herstelt snel
  • Speelgras vraagt weinig onderhoud

Prijs speelgras graszoden:

€ 3,25 per m2 

Graszoden - GroenRijk Groenlo

Schaduwgras graszoden

Ligt uw tuin (gedeeltelijk) in de schaduw en wilt u graszoden aanschaffen die hiervoor geschikt zijn? Dan zijn schaduwgras graszoden de beste optie. Hiermee voorkomt u kleurverschillen, mos of kale plekken. Schaduwgras heeft weinig zon nodig om goed te groeien. Om er zeker van te zijn dat schaduwgras goed groeit, speelt ook de ondergrond een belangrijke rol. Zorg er dus in alle gevallen voor dat u de ondergrond goed bewerkt alvorens u graszoden legt.

Wij krijgen wel eens de vraag: "is schaduwgras minder sterk dan speelgras?" Het antwoord hierop is: "nee, zeker niet." Schaduwgras graszoden kunnen ook goed tegen een stootje en zijn daarmee ook geschikt voor spelende kinderen of huisdieren. Schaduwgras ziet er bovendien ook mooi uit. Door verschillende soorten graszaden door elkaar te gebruiken, ontstaat er een mooi dichtgegroeid gazon. 

Hoe verzorg ik mijn schaduwgazon?

De verzorging van schaduwgras is anders dan speelgras. Het is belangrijk dat u het schaduwgras niet te kort maait. Na het maaien is het essentieel dat u al het maaisel goed verwijdert, anders gaat het maaisel rotten. Bemesting mag met mate, maar zodra het gras toch begint te verkleuren of te verwelken mag u deze heel goed water geven. Heeft u meer vragen over schaduwgras? Neem dan contact op, we geven u graag advies!

Voordelen van schaduwgras graszoden:

  • Is zeer geschikt voor een gazon met veel schaduw
  • Is erg mooi door de dichtheid van het gras
  • Heeft geen zon nodig om goed te groeien

Prijs schaduwgras graszoden:

€ 3,50 per m2.

Scahduwgazon - GroenRijk Groenlo

Bestel graszoden bij GroenRijk Groenlo

Bestellingen voor woensdag 12:00 uur liggen in veel gevallen vanaf vrijdagmiddag voor u klaar in ons tuincentrum in Groenlo. Het is niet mogelijk om dit met 100% zekerheid te zeggen, aangezien wij afhankelijk zijn van de leverancier. Voor vragen hierover neemt u altijd contact met ons op via de telefoon of per mail.

Graszoden kopen nabij Zwolle bij GroenRijk Groenlo 

Of u nu op zoek bent naar graszoden voor speelgras of schaduwgras, bij ons tuincentrum in Groenlo nabij Zwolle kunt u terecht voor alle soorten graszoden. Wilt u graag meer informatie over onze graszoden of advies welke graszoden geschikt zijn voor uw tuin? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs in ons tuincentrum. Wij helpen u graag!

Bekijk de openingstijden

Bekijk meer productgroepen in de categorie Gazon

GroenRijk Groenlo GroenRijk Groenlo Vandaag geopend van 09:30 t/m 17:000544 462118Alle openingstijden