Kerstartikelen

Een breed assortiment aan warme en sfeervolle kerstversiering vindt u bij GroenRijk in Groenlo. In de aanloop naar de kerst bouwen wij ons tuincentrum om tot een prachtige kerstshow. U kunt genieten van de gezelligheid en inspiratie opdoen voor het versieren van uw eigen huis en tuin. Bent u op zoek naar een echte kerstboom of een kunstkerstboom, kerstverlichting, kerstversiering of kerstcadeaus? Kom bij ons tuincentrum langs om alvast de kerstsfeer te proeven!

Diverse kerstversiering bij Groenrijk Groenlo

Wilt u kerstversiering aanschaffen in Groenlo of omgeving? Wij bieden u een ruim assortiment kerstartikelen, bestaande uit: 

  • Echte kerstbomen
  • Kunstkerstbomen
  • Kerstverlichting
  • Kerstversiering: guirlandes, kerstballen, kerstsstukjes en meer!
  • Diverse kerstcadeaus

De kersttrends van 2018

Buiten leven staat in 2018 centraal, zo ook voor de versiering van je huis met kerst. Denk aan het gebruik van veel hout, dennenappels, mossen, takken, dieren en meer! Met kaarsen kunt u een aangename sfeer creëren, schapenvachtjes en warme plaids zorgen voor een warme uitstraling. De themakleuren van dit jaar zijn: bruin, groen, rood, zilver, goud en paars. Met de kerstversiering in dit landelijke thema van 2018 creëert u een geweldige trendy kerstsfeer. Heerlijk landelijk sfeertje dus...

Enkel topmerken

De kunstkerstbomen zijn van o.a. Triumph Tree, Black Box en Royal Christmas. Nieuwsgierig geworden? Kom gezellig langs!

Een echte kerstboom kopen?

Ons buitenterrein staat vanaf de laatste week van november vol met échte kerstbomen in alle soorten en maten tegen mooie prijzen!  Of u nu opzoek bent naar een boom met kluit of zonder kluit. Een mini kerstboompje of een mooie grote boom voor in de tuin, we hebben het allemaal!

Kom naar GroenRijk Groenlo voor de mooiste kerstversiering of neem een kijkje om in de kerststemming te komen. Heeft u vragen? Neem gerust contact op via +31 544 462 118 of mail naar info@groenlo.groenrijk.nl.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment