Kerstartikelen

Nu 70% korting op alle kerstartikelen!

Ook zo'n zin in kerst? Geen wonder! Alle warmte en gezelligheid die bij de kerstdagen komt kijken, zijn voor velen het hoogtepunt van het jaar. Bij GroenRijk in Groenlo vindt u een breed assortiment aan trendy, tijdloze, maar vooral sfeervolle kerstartikelen. De nodige kerstversiering en kerstverlichting mag immers ook dit jaar niet ontbreken. Ook hebben wij tal van échte en kunstkerstbomen. In de aanloop naar de kerst bouwen wij ons tuincentrum om tot een prachtige kerstshow. U kunt genieten van de gezelligheid en inspiratie opdoen voor het versieren van uw eigen huis en tuin. Bent u op zoek naar een echte kerstboom of een kunstkerstboom, kerstverlichting, kerstversiering of kerstcadeaus? Kom bij ons tuincentrum langs om alvast de kerstsfeer te proeven!

Diverse kerstversiering bij Groenrijk Groenlo

Wilt u kerstversiering aanschaffen in Groenlo of omgeving? Wij bieden u een ruim assortiment kerstartikelen, bestaande uit: 

We hebben ook in 2022 weer volop kekke kerstballen, kersthangers, slingers, guirlandes en meer fijne kerstdecoratie. Ontdek hetzelf!

Kom langs
 

De kersttrends van 2023

In 2023 mag u meer uitpakken dan ooit. Omring uzelf dan ook door alleen de mooiste materialen. Een glimmertje hier en een glittertje daar maken van uw kerstparadijs een waar spektakel. De trendkleuren van dit jaar zijn onder andere oranje-bruin, groen, blauw, zilver en goud. Uiteraard mogen ook kerstrood en kerstgroen niet worden vergeten. Bent u op zoek naar een winters thema? Ook de ijskleuren komen dit jaar weer terug in ons tuincentrum! Denk aan witte kleuren gecombineerd met groen. Wilt u het juist wat creatiever dit jaar? Combineer dan pasteltinten zoals lila, roze en lichtblauw met elkaar. Zin in iets stoerders? Ga dan voor een beestachtige kerst met toffe dierenprints en jungle-invloeden.

Kerstdecoratie kopen | GroenRijk Groenlo

Kerstverlichting

Stiekem droomt u er ook van: een huis vol fonkelende lichtjes dat superveel warmte uitstraalt... Dát is pas kerst! Denk eens aan prachtige ijspegelverlichting langs de dakrand of een handige groene guirlande met kerstlampjes erin? Kerst is simpelweg niet compleet zonder kerstverlichting. Zorg daarom in de koude, donkere decembermaand voor een feestelijke en heerlijke sfeer. En waarom zou u eigenlijk pas in december beginnen met versieren? Begin in 2023 lekker vroeg met het optuigen van uw kersthuis. Die gezelligheid heeft u immers enorm verdiend! Kerst begint bij de voordeur. Sterker nog, ook de voortuin kan nooit kerstig genoeg worden aangekleed. Aan u of u alleen binnen kerstverlichting wilt kopen of ook buiten het huis wilt versieren met mooie buitenkerstverlichting. 

Enkel topmerken van ons kerstassortiment

Gaat u dit jaar voor een echte kerstboom of een kunstkerstboom? Tegenwoordig zijn de kunstkerstbomen niet meer van echt te onderscheiden. Daarnaast is het gemak qua opbergen voor velen een enorm pluspunt. Wist u dat er ook kunstkerstbomen bestaan waar de verlichting al in verwerkt is? We hebben kunstkerstbomen van onder andere merken als Triumph Tree, Black Box en Royal Christmas. Nieuwsgierig geworden? Kom gezellig langs!

Kunstkerstbomen
 

Kerstdecoratie kopen | GroenRijk Groenlo

Een echte kerstboom kopen?

Ons buitenterrein staat vanaf de laatste week van november vol met échte kerstbomen in alle soorten en maten tegen mooie prijzen! Of u nu op zoek bent naar een boom mét of zonder kluit, een mini kerstboompje of een mooie grote boom voor in de tuin, we hebben het allemaal! Haal de heerlijke dennengeur in huis met een echte kerstboom en ga volop genieten van de kerstsfeer. Kom naar GroenRijk Groenlo voor de mooiste kerstversiering of neem een kijkje om in de kerststemming te komen. Heeft u vragen? Neem gerust contact op via +31 544 462 118 of mail naar [email protected].

Kerstartikelen kopen | GroenRijk Groenlo