Kerstartikelen

Een breed assortiment aan warme en sfeervolle kerstspullen zoals kerstversiering, kerstverlichting en kerstbomen vindt u bij GroenRijk in Groenlo. In de aanloop naar de kerst bouwen wij ons tuincentrum om tot een prachtige kerstshow. U kunt genieten van de gezelligheid en inspiratie opdoen voor het versieren van uw eigen huis en tuin. Bent u op zoek naar een echte kerstboom of een kunstkerstboom, kerstverlichting, kerstversiering of kerstcadeaus? Kom bij ons tuincentrum langs om alvast de kerstsfeer te proeven!

KunstkerstbomenDiverse kerstversiering bij Groenrijk Groenlo

Wilt u kerstversiering aanschaffen in Groenlo of omgeving? Wij bieden u een ruim assortiment kerstartikelen, bestaande uit: 

  • Echte kerstbomen
  • Kunstkerstbomen
  • Kerstverlichting
  • Kerstversiering: guirlandes, kerstballen, kerstsstukjes en meer
  • Diverse kerstcadeaus

Diverse kerstversiering bij Groenrijk Groenlo

De kersttrends van dit jaar

Het buiten leven staat in 2020 centraal, zo ook voor de versiering van uw huis met kerst. Denk aan het gebruik van veel hout, dennenappels, mossen, takken, dieren en meer! Met kaarsen kunt u een aangename sfeer creëren, schapen vachtjes en warme plaids zorgen voor een warme uitstraling. De themakleuren van dit jaar zijn: bruin, groen, rood, zilver, goud en paars. Met de kerstversiering in dit landelijke thema van dit jaar creëert u een geweldige trendy kerstsfeer. Heerlijk landelijk sfeertje dus...#embracenature. Bent u op zoek naar een winter thema? Ook de ijskleuren komen dit jaar weer terug in het tuincentrum! Denk aan witte kleuren gecombineerd met groen. Wilt u het juist wat creatiever dit jaar? Combineer dan pasteltinten zoals lila, roze en lichtblauw met elkaar.

De kersttrends van 2019

Kerstverlichting

Stiekem droomt u er ook van.. de prachtige ijspegelverlichting langs de dakrand of een handige groene guirlande met kerstlampjes erin misschien? Kerst is simpelweg niet compleet zonder kerstverlichting. Zorg daarom in de koude, donkere decembermaand voor een feestelijke en heerlijke sfeer. Aan u of u alleen binnen kerstverlichting wilt kopen of ook buiten het huis wilt versieren met mooie buiten kerstverlichting. 

Enkel topmerken van ons kerstassortiment

De kunstkerstbomen zijn van o.a. Triumph Tree, Black Box en Royal Christmas. Nieuwsgierig geworden? Kom gezellig langs!

Een echte kerstboom kopen?

Een echte kerstboom kopen?

Ons buitenterrein staat vanaf de laatste week van november vol met échte kerstbomen in alle soorten en maten tegen mooie prijzen! Of u nu opzoek bent naar een boom met kluit of zonder kluit. Een mini kerstboompje of een mooie grote boom voor in de tuin, we hebben het allemaal! Haal de heerlijke dennengeur in huis met een echte kerstboom en ga genieten van de kerstsfeer. Kom naar GroenRijk Groenlo voor de mooiste kerstversiering of neem een kijkje om in de kerststemming te komen. Heeft u vragen? Neem gerust contact op via +31 544 462 118 of mail naar [email protected].