Kunstplanten

Vindt u een woonkamer waar het nodige groen op een trendy manier in het interieur is verwerkt ook een prachtig gezicht? Dat snappen we! Zoals u weet zullen de groenexperts van GroenRijk Groenlo er alles aan doen om u het beste advies over ons assortiment kamerplanten te geven. Zo kunt u zelf ook zo'n urban jungle creëren. Het wordt alleen wat lastiger wanneer uw groene vingers nog wat aan de lichtgroene kant zijn. Gelukkig is er zelfs dan een oplossing! Met een aantal kunstplanten heeft u wel het plezier van groene, bloeiende, vette of stekelige kamerplanten, maar niet de lasten! Ze zijn niet kapot te krijgen, zien er altijd kakelvers uit en hebben geen enkel onderhoud nodig - behalve een poetsbeurtje op zijn tijd. Kom langs in ons tuincentrum om onze afdeling zijde te bekijken. Naast zijden kamerplanten hebben we ook prachtige kunstbloemen.

Kom langs!

 

Altijd een groen interieur

Heeft u een druk gezinsleven, een baan waarvoor u veel van huis bent of bent u gewoonweg niet gezegend met het groen-gen? Dan kan het nog wel eens een uitdaging zijn om uw kamerplanten happy te houden. Gelukkig is er een oplossing! Met zijden planten of kunstplanten bent u altijd verzekerd van een groen interieur. U hoeft allang niet meer te denken aan die gifgroene, plastic ogende kunstplanten. Ze zijn tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden! Geef uw huis dus een groene oppepper en ervaar de lusten, maar niet de lasten van het verzorgen van kamerplanten. Uw kunstplanten verzameling straalt over een aantal jaar nog net zo hard als toen u de planten bij ons in uw winkelmandje deed.

Kamerplanten


 

Voor elke ruimte in huis een kunstplant

Kunstplanten kopen | GroenRijk GroenloNatuurlijk gaat er voor velen niks boven het in huis halen van echte kamerplanten. Logisch, want met een aantal planten in huis wordt uw brein creatiever, productiever, en ervaart uw lichaam veel meer rust. We noemden al een aantal redenen waarom het soms toch een betere keuze is om voor één of meerdere kunstplanten te kiezen. Zo is een groot voordeel van kunstplanten dat u deze overal neer kunt zetten - ook in ruimtes in huis waar bijvoorbeeld weinig licht is of het erg vochtig kan worden. Echte kamerplanten zijn zoals u weet veel kieskeuriger qua hun standplaats. Een donker hoekje in de slaapkamer? Dat vindt een nepper dikke prima! Een erg zonnige spot in de vensterbank? Geen probleem voor de kunstplant! Of wat dacht u van een plekje naast de kachel? Uw zijdeplant kan de wereld aan! 

Huisdier of allergie? Geen probleem met een kunstplant

Ook vanwege een allergie of een iets te enthousiast huisdier is het mogelijk dat u liever voor een nepplant kiest. Zo zijn er planten die een allergische reactie kunnen oproepen, zoals huiduitslag of traanogen. Dat is met nepplanten natuurlijk verleden tijd. Haal er af en toe een natte lap overheen en u bent verzekerd van een stofvrije omgeving. Misschien heeft u wel een wilde hond of een nieuwsgierige kitten? Ook dan kan het slim zijn om kunstplanten in huis te halen. Elke keer die potgrond opvegen gaat immers ook echt wel vervelen...

Kunstplanten kopen in Groenlo

U hoeft vanaf nu nooit meer teleurgesteld te zijn wanneer uw groene plant langzaam in een bruin hoopje ellende verandert. Kies voor kunst kamerplanten! We hebben een groot aanbod knappe neppers die niet van echt te onderscheiden zijn. Nieuwsgierig? De deskundige medewerkers van GroenRijk Groenlo helpen u graag verder. 

Kunstplant kopen | GroenRijk Groenlo

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en cadeau