Zwembad

Nu 70% korting op alle zwembaden!

Een zwembad in eigen tuin, dat wil toch iedereen? Bij GroenRijk Groenlo hebben we allerlei soorten zwembaden plus benodigdheden voor elke tuin. Van opblaasbare minizwembadjes tot een handige hoofdsteun of drinkbekerhouder. Beeld u eens in dat u op een warme zomeravond nog even heerlijk een duik neemt in uw eigen tuin. Kom na een dag werken helemaal tot rust en ontspan samen met de kinderen in het zwembad in de tuin. Bent u benieuwd naar ons assortiment zwembaden en bijbehorende accessoires? Bezoek onze winkel in GROENLO. 

Bekijk openingstijden

 

 

Een zwembad voor elke tuin

Heeft u een grote tuin? Of juist een wat kleinere tuin? Geen probleem! Bij ons vind u zwembaden in verschillende afmetingen. Een klein zwembadje is dé oplossing tegen het mooie weer in de zomer. Zo blijft u lekker thuis in eigen tuin, maar geniet u tegelijkertijd van een vakantiegevoel. Een opblaaszwembad is een betaalbare manier om van uw tuin een heerlijk vakantieoord te maken. De zwembaden zijn gemakkelijk op te blazen en ook weer heel makkelijk op te ruimen. Of u nu op zoek bent naar een opblaasbaar rond zwembad, een vierkant zwembad of een heel groot zwembad, bij GroenRijk Groenlo hebben we iets spetterends voor iedereen!

Zwembad - GroenRijk Groenlo

Veilig en hygiënisch zwembadwater

Met de producten van BSi houdt u uw zwembadwater veilig en gezond. 

  1. Vul het zwembad met water via de tuinslang.
  2. Check de zuurtegraad van het water met behulp van een alkaliniteitstest.
  3. Breng alle waarden op peil met behulp van zuurtegraadverhogers of -verlagers. De ideale pH-waarde ligt tussen 7,0 en 7,6. 
  4. Ontsmet het water met chloor. De waarde moet tussen 1 en 2 BPM liggen. 
  5. Voeg BSi Krystal Clear toe voor helder water. 

Meer weten? Bekijk onderstaande video voor meer informatie over BSi zwembadproducten.

Bekijk video

 

 

Chloortabletten zwembad - GroenRijk Groenlo

Tips voor het onderhouden van zwembaden

Als echte waterliefhebber wilt u natuurlijk dat uw zwembad zo lang mogelijk meegaat. Zwem in kraakhelder water en houd het water schoon met behulp van reinigingsmiddelen van GroenRijk Groenlo. Het is belangrijk om het water goed te onderhouden. Wij geven je een aantal tips!

  • Voorkom bladeren, takjes en insecten in het zwembad door hem af te dekken met een zeil wanneer u hem niet gebruikt. Zo blijft het water vrij van bladeren en beestjes.
  • Neem voor het betreden van het zwembad even een douche of spoel uzelf af met de tuinslang. Make-up, gel, zonnebrand of bodylotion zorgen voor viezigheid in het water. Eerst even schoonspoelen dus!
  • Gebruik chloortabletten om het chloorniveau op peil te houden. Chloortabletten zorgen voor helder en schoon zwemwater en desinfecteren
  • Check regelmatig de pH-waarde van het zwembad. Zo weet u of de zuurtegraad van het zwembad nog op peil is en het veilig is om in het water te zwemmen. 

Zwembad - GroenRijk Groenlo

Opblaasbaar zwembad kopen in Groenlo

Wilt u ook graag een opblaasbaar zwembad voor buiten? Kom dan langs in onze winkel: GroenRijk Groenlo. Wij verkopen onder andere zwembadproducten van BSi, waaronder de startset, Antigroen & anti-alg, zwembadreiniger en pH-waarde verhoger of -verlager. Advies nodig? Onze medewerkers staan van maandag tot en met zaterdag voor u klaar. Tot snel in het mooie Groenlo!

Bekijk openingstijden

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment