Kerstboomstandaard

In de aanloop naar kerst kunt u in ons tuincentrum terecht voor kerstboomstandaarden. Deze zijn ideaal om uw kerstboom stevig rechtop te zetten. In een kerstboom standaard staat de boom een stuk stabieler dan in een pot, waardoor u hier langer plezier van hebt. Ook met decoratie en verlichting blijft de kerstboom kaarsrecht staan, waardoor de decoratie nóg beter tot zijn recht komt. Bij Tuincentrum GroenRijk Groenlo kunt u vanaf eind november terecht voor een prachtige kerstboom die helemaal bij uw wensen past. In de winkel vindt u kerstboomstandaarden tegen elk budget.

Waarom een kerstboomstandaard?

Een huis vol visite met kerst, een hond of kat die rondrent, of kinderen die lekker wild spelen; u wit natuurlijk niet dat uw feestelijk opgetuigde kerstboom omvalt in de hectiek! Een kerstboom moet nu eenmaal stevig staan en daarom is een kerstboomstandaard ideaal. Door middel van de standaard staat de boom kaarsrecht én stevig. Eventueel kunt u de kerstboom voet nog wat decoreren door bijvoorbeeld een sneeuwdoek, of door hem in een decoratieve mand te plaatsen. Zo past de kerstboomstandaard straks helemaal bij de rest van de kerstdecoratie en hoeft u zich daar helemaal geen zorgen meer over te maken!

Kerstboomstandaard - GroenRijk Groenlo

Hoe plaats ik een kerstboom in een kerstboomstandaard?

Om een kerstboom in de standaard te plaatsen, plaatst u de afgezaagde stam van de kerstboom in de standaard. Vervolgens draait u aan de klemmen van de kerstboomstandaard om hem stevig vast te zetten. Dit gaat het makkelijkst met zijn tweeën. Zorg dat de kerstboom kaarsrecht in de standaard staat. Ga een stapje achteruit en bekijk het van een afstand. Goedgekeurd? Dan kunt u met veel plezier aan de slag gaan met het optuigen van de kerstboom! Er zijn verschillende soorten standaarden, waaronder de kerstboomstandaarden die voorzien zijn van een waterreservoir. Hiermee zorgt u ervoor dat uw kerstboom niet uitdroogt. Zorg ervoor dat het waterreservoir altijd is gevuld. Het ideale aan zo'n standaard is dat deze jaren mee gaat; dus ook andere formaten en vormen kerstbomen van de volgende jaren zet u in no-time kaarsrecht! 

Een kerstboom met standaard uitkiezen

Vanaf eind november vindt u bij GroenRijk Groenlo een ruime keuze aan echte kerstbomen. Onze parkeerplaats staat er vol mee! Zo kiest u precies de boom uit die bij uw wensen en interieur past. Met een kerstboomstandaard erbij bent u direct klaar om de boom thuis op te tuigen en er een prachtige kerst van te maken. Namens ons hele team wensen wij u prettige feestdagen en een mooie start van het nieuwe jaar!

Bekijk onze openingstijden

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen