Kerstboomrok

Volgens traditie leggen we allemaal de kerstcadeautjes onder de boom. Het is dan jammer als u tegen een kale kerstboomstandaard aankijkt. Kies daarom voor een kerstboomrok of kerstboommand. Dit is een decoratieve manier om de standaard te verbergen en het geheel nog vrolijker te laten ogen. Zo zijn er kerstboomrokken in verschillende kleuren en met of zonder print en zijn er kerstboommanden in klassiek rotan of met een boomschors-look. Kom langs bij GroenRijk Groenlo en ontdek ons feestelijke assortiment.

Een kerstboomrok of kerstboommand?

Afhankelijk van de uitstraling die u wilt geven aan uw kerstboom kiest u voor een kerstboomrok of kerstboommand. Een rok heeft het voordeel dat deze om vrijwel iedere boom past. Let bij het kiezen van een kerstboomrok enkel even op de diameter van het stamgat en u bent verzekerd van een feestelijke uitstraling. Een kerstboommand daarentegen geeft wat meer ‘body’ aan uw kerstboom. De boom komt automatisch iets hoger te staan en een kerstboommand valt meer op dan een -rok. 

Het voordeel van een kerstboommand is wel dat u er óók buiten plezier van kunt hebben. Indien u hebt gekozen voor een echte kerstboom dit jaar, kunt u bijvoorbeeld de mand vullen met potgrond en de kerstboom als het ware binnen planten. Na afloop van de feestdagen kunt u de boom met mand en al zo buiten zetten. Kies in dat geval wel voor een kerstboommand gemaakt van materiaal dat vocht- en kou-bestendig is. 

Heeft u de duurzame keuze gemaakt voor een kunstkerstboom? En wilt u deze graag laten stralen in een mand? Let dan even op de diameter van de standaard. Men vergist zich al snel in de benodigde grootte van de mand, maar zo’n kerstboomstandaard heeft vaak punten die diagonaal ver in de breedte lopen. Is de mand te klein voor de standaard, dan zal uw kunstkerstboom niet rechtop blijven staan. Even goed meten dus!

Kerstboomrokken passend bij jouw kleurthema

Heeft u dit jaar gekozen voor een kerstboom in de stijl van glitter en glamour? Of houdt u het wat landelijker en kiest u voor pasteltinten? Pas de kerstboomrok aan op de kleuren van uw kerstfeest. Misschien heeft u dit jaar wel allemaal witte kerstballen in de boom hangen? Dan kunt u een kerstboomrok in eenzelfde kleur kiezen en het geheel mooi passend maken. Er zijn kerstboomrokken in veel verschillende kleuren en met of zonder print. Er is altijd wel een kerstboomrok die past bij het geheel in uw huiskamer!

Kerstboomrok - GroenRijk Groenlo

Koop kerstboomrokken of kerstboommanden in GROENLO

Kom langs in ons tuincentrum in GROENLO en doe inspiratie op voor de kerst. Voor kerstverlichting, -decoratie en natuurlijk de -boom zelf bent u bij ons aan het goede adres. Maar vergeet niet de kerstboom compleet te maken met de aanschaf van een kerstboomrok of -mand. We helpen u graag bij het vinden van de juiste kerstboomrok of kerstboommand. Bekijk ons assortiment in onze winkel in GROENLO. 

Bekijk openingstijden

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen