Moederdag

De top 5 cadeaus voor haar. Moederdag is in het vooruitzicht en dat betekent dat we de belangrijkste vrouw in ons leven straks in de spotlight zetten! Wat is er nu leuker dan een cadeau te geven dat die vertrouwde, liefdevolle, onvoorwaardelijke en warme glimlach op haar gezicht tovert? Heeft u inspiratie nodig? Dan treft u het, want ons tuincentrum staat vol cadeaus, inspiratie en leuke cadeaus voor haar. Met deze top 5 moederdagcadeaus van GroenRijk Groenlo maakt u die prachtvrouw blij! 

1. Een klassiek en tijdloos moederdag cadeau: een bosje bloemen!  

Want welke moeder houdt er niet van om een bos betekennisvolle bloemen te krijgen? Bij GroenRijk Groenlo hebben we keuze genoeg. Van kleurrijke tulpen tot geurige rozen en van fleurige gerbera's tot vrolijke zonnebloemen. Voor elke moeder wat wils! Wist u dat de rozen, tulpen en lelies de drie meest populaire bloemen zijn als moederdagcadeau? 


2. Geef een duurzaam, persoonlijk kadoboompje voor een blijvende herinnering

Een kadoboompje is een klein boompje dat wordt geleverd in een mooie geschenkverpakking. Het kan worden geplant in een tuin of op een balkon en zal met de tijd uitgroeien tot een prachtige boom. Bij GroenRijk Groenlo hebben we een ruime keuze aan tuinplanten die u cadeau kunt geven, maar een cadeauboompje is net dat extra's. Met een kadoboompje geeft u niet alleen een cadeau, maar ook een stukje natuur cadeau. Voor de mama’s met een kleine tuin, balkon of terras zijn er ook kadoboompjes in een bloempot die klein blijven. Graag weten welke kadoboompjes klein blijven? Bezoek ons tuincentrum en laat u informeren door onze deskundige medewerkers. 

Contact opnemen
 

3. Maak er een Mica-mazing Moederdag van: Verras uw moeder met de ultieme woonaccessoires van Mica Decorations!  

In ons tuincentrum hebben wij een brede selectie aan Mica Decorations producten. Van servies en kussens tot unieke zelfgemaakte terracotta bloempotten uit Portugal. Geen enkele pot is exact hetzelfde en dat maakt het een bijzonder cadeau voor die bijzondere vrouw in uw leven. Bovendien zal het haar huis een chique uitstraling geven waar ze nog lang van zal genieten! Dat verdient ze toch dubbel en dwars? 


4. Maak moederdag extra bijzonder met een blijvend kunstwerk: geef een kunstplant cadeau!

Bent u op zoek naar een origineel en blijvend cadeau voor Moederdag? Denk dan eens aan een prachtige kunstplant! Dit cadeau is niet alleen mooi om te zien, maar gaat ook nog eens lang mee en is onderhoudsvrij! Bezoek ons en ontdek onze collectie kunstplanten, -bloemen en -boeketten. Verras uw moeder dit jaar met iets bijzonders en geef haar een kunstwerk cadeau waar ze nog jarenlang van kan genieten!


5. Geef een groen geschenk: een cadeaubon van GroenRijk Groenlo!

Heeft uw moeder al de bovengenoemde spullen al? Weet u niet goed wat te geven op deze speciale dag? Maak u niet druk, daar zijn we natuurlijk ook op voorbereid! Geef haar dan een cadeaubon. Hiermee geeft u haar de vrijheid om zelf iets uit te kiezen waar ze écht blij van wordt. Verder maakt ze een leuk uitstapje naar ons tuincentrum. Of ze nu op zoek is naar mooie planten voor in de tuin, een prachtig boeket bloemen voor in huis of juist naar andere leuke accessoires voor de tuin, met een cadeaubon van GroenRijk zit u altijd goed. Bovendien kunt u de cadeaubon zo persoonlijk maken als u zelf wilt. Kies bijvoorbeeld voor een mooie verpakking met een persoonlijke boodschap erbij en u heeft het ideale cadeau voor Moederdag. Onze cadeuabonnen starten al vanaf 10 euro. 

Cadeaubon

Zo, dat waren ze dan! De top 5 Moederdag cadeaus van GroenRijk Groenlo. Elke moeder wordt gelukkig met een van deze top 5 cadeaus waar ze écht wat aan hebben. Wij verwelkomen u graag in ons tuincentrum in Groenlo en staan u graag bij in het maken van de juiste keuze voor het perfecte moederdagcadeau! Klaar om samen te genieten van deze mooie dag? 

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment