Bloemarrangementen bezorgen

Wilt u bloemen laten bezorgen in Groenlo en omgeving Beltrum, Lichtenvoorde, Eibergen, Winterswijk? Bestel uw bloemen dan bij GroenRijk Groenlo.
Voor 12:00 uur besteld, is dezelfde dag nog geleverd! Bestellen doet u telefonisch via het nummer: 0544 46 21 18.

Bloemen bestellen | GroenRijk Groenlo

Ook voor trouw- en rouwboeketten bent u bij GroenRijk Groenlo aan het juiste adres. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor een passend boeket bij elke gelegenheid. U bent uiteraard ook welkom in ons tuincentrum. Onze bloemenshop wordt dagelijks aangevuld met verse bloemen. Op uw verzoek kunt u zelf een boeket samenstellen, maar vaak zorgen een paar takken groen in een enkele bos bloemen al voor een mooi effect. Zet de bloemen direct bij thuiskomst in het water en voeg iedere dag vers water toe. Snijbloemenvoeding zorgt voor een langere levensduur en houdt de bladeren frisgroen.

Arrangementen

Wij maken vaak bloemenarrangementen in opdracht van onze klanten. Dat betekent dat we een prijs afspreken, een aantal voorkeuren doornemen en daarna aan de slag gaan om een mooi bloemenarrangement samen te stellen. Wij combineren met zorg en aandacht de verschillende wensen van onze klanten tot prachtige bloemenarrangementen, die geheel naar wens zijn. Wilt u hiervoor weten wat de mogelijkheden zijn? Vraag onze bloemisten in de bloemenwinkel dan gerust om meer informatie! 

Bloemen bestellen | GroenRijk Groenlo

Geen foto's gevonden.