5e seizoen Robs Grote Tuinverbouwing

5e seizoen Robs Grote Tuinverbouwing

De samenwerking, welke in september 2011 is gestart tussen tuincentrumformule GroenRijk en het televisieprogramma Robs Grote Tuinverbouwing, zal ook in seizoen 2015/2016 een feit zijn. De franchisenemers van de formule GroenRijk hebben wederom de schouders gezet onder een verlenging van de sponsoring van het televisieprogramma Robs Grote Tuinverbouwing bij SBS6, aangezien zij de kracht ervaren van Rob Verlinden als dé tuinman van Nederland in dit televisieprogramma.

"De tuincentrumformule GroenRijk wil de thuisomgeving van de klant vergroenen en groen tot leven wekken, want groen is een onmisbaar ingrediënt voor leven, wonen, werken en genieten. Omdat Rob Verlinden deze zelfde passie heeft voor groen en dit met enthousiasme overbrengt via het televisieprogramma, past deze samenwerking ook zo goed bij ons", aldus directeur Nico Koppenol van GroenRijk. 

Ook tussen Rob Verlinden en de franchisenemers van GroenRijk is er duidelijk sprake van synergie. Zo is Rob Verlinden regelmatig te gast bij een landelijke GroenRijk formulebijeenkomst, waar hij de franchisenemers een inspirerende peptalk mee geeft om samen met hem het land te vergroenen. 

Partnership
In september 2011 is deze partnership gestart en is GroenRijk als retailer toegevoegd aan de sponsorenlijst van Robs Grote Tuinverbouwing. Er wordt tijdens iedere aflevering een bezoek gebracht aan een GroenRijk tuincentrum, om de wensen te achterhalen van diegene waarvan Rob de tuin gaat aanpakken. De GroenRijk franchisenemers merken het inspireren en het verleiden van de televisiekijkers op de winkelvloer, er is een stijgende vraag naar producten, zowel planten als woon- en tuinaccessoires, welke gebruikt worden door Rob Verlinden, Ivo Putman, Jorna Spapens en Jeremy Vermolen in Robs Grote Tuinverbouwing. 

Vanaf het voorjaar van 2013 is deze samenwerking zelfs uitgebouwd met zeer succesvolle ‘Groenshows’ op de GroenRijk vestigingen, waar Rob Verlinden de GroenRijk klant ter plekke enthousiasmeert en informeert over planten. Het verlengde partnership zorgt er voor dat in september van dit jaar Rob Verlinden en GroenRijk samen drie ‘Groenshows’ verzorgen op de 50PlusBeurs, waar beide partijen zeer naar uit kijken.

Het nieuwe televisieseizoen van Robs Grote Tuinverbouwing start op zaterdag 5 september 2015 om 17.00 uur bij SBS6.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Opheffingsuitverkoop bij GroenRijk Groenlo

Vanaf woensdag 27 juli gaat de laatste ronde opheffingsuitverkoop bij GroenRijk Groenlo in. Profiteer van kortingen vanaf 70%!

Lees meer...
zomer
Geniet van de zomer in uw tuin

Bent u klaar om volop te genieten van de zomer in uw tuin? Bij GroenRijk Groenlo in Groenlo hebben we alles wat u nodig heeft om uw buitenruimte om te toveren tot een prachtige zomerse oase.

Lees meer...
Moederdag cadeautip: Hanging baskets en een bos bloemen!

Heeft u al een cadeau voor Moederdag? Er is geen betere manier om uw waardering te tonen dan met prachtige bloemen of een kleurrijke hanging basket! Lees verder om te ontdekken hoe u deze cadeaus het beste kunt verzorgen en welke soorten u het beste kunt kiezen voor uw moeder.

Lees meer...