Herfstboeket: 5 toppers

Herfstboeket: 5 toppers

Langzaam vallen de blaadjes weer van de bomen en beginnen struiken te verkleuren van groen naar prachtige oranje, rode en gele tinten: de herfst is in aantocht. Eén van onze lievelingsdingen in de herfst is het maken van prachtige herfstboeketten. Als u het ons vraagt, is dit een van de beste manieren om het seizoen nog wat meer kleur te geven. De bloemisten van GroenRijk Groenlo doen er ook dit jaar weer alles aan om u van een geweldige kleurexplosie te voorzien. Kom langs in GROENLO en kies een kant-en-klaar boeket of stel zelf een boeket samen. 

Met deze herfsttoppers maakt u een prachtig herfstboeket

  1. Physalis

De Physalis staat ook wel bekend als de 'lampionplant.' De vrucht van de bloem is namelijk omhuld met oranje lampion-vormige blaadjes. Al eeuwen geleden werden deze bloemen in China in huis geplant. Ze geloofden toen dat de lampionnetjes de geesten opsloten en hen zouden beschermen. De Physalis blijft lang goed en is bovendien ook makkelijk te drogen. Voeg deze knaloranje lampionnetjes toe aan uw boeket voor een speels en vrolijk effect.

Physalis - GroenRijk Groenlo

  1. Scabiosa

De Scabiosa is een romantische bloem die uw boeket een zachte uitstraling geeft. Deze veldbloem heeft lange stelen en frivole bloemblaadjes. Je kunt kiezen uit de kleuren wit, roze, geel, rood, blauw en licht- tot diep paarse kleuren.

Scabiosa - GroenRijk Groenlo

 

  1. Callicarpa

Deze prachtige, knalpaarse tak vormt een blikvanger in uw herfstboeket. De paarse besjes steken mooi af tegen de overwegend rode en oranje tinten die zo kenmerkend zijn voor de herfstkleuren in een najaarsboeket. Een tak van de Callicarpa is al genoeg!

Callicarpa - GroenRijk Groenlo

  1. Euphorbia

De Euphorbia is een prachtige tak waarop kleine bloemetjes groeien. Van deze  bloem bestaan er wel 2300 soorten! Safe to say dat je uit veel verschillende kleuren kunt kiezen: rood, geel, oranje en wit. Kies uw favoriet en voeg kleur en groen toe aan uw stijlvolle herfstboeket.

Euphorbia - GroenRijk Groenlo

  1. Rozenbottels

Nadat een rozenstruik is uitgebloeid komen rozenbottels tevoorschijn. Dit zijn vruchten met een stoer uiterlijk die absoluut niet mogen ontbreken in een herfstboeket. Wist u dat rozenbottels symbool staan voor het wachten op de ware. Dus bent u (nog) single? Of kent u een  single die wel een duwtje in de rug kan gebruiken op liefdesgebied? Schaf dan snel een flinke bos rozenbottels aan. Rozenbottels maken uw boeket helemaal compleet als u al gelukkig bent in de liefde!

Rozenbottels - GroenRijk Groenlo

De mooiste bloemen voor een herfstboeket vindt u in GROENLO

Wilt u ook een uniek herfstboeket om uw huis mee op te fleuren? Kom naar de bloemenafdeling van GroenRijk Groenlo GROENLO. Onze medewerkers helpen u graag bij het samenstellen van een kleurrijk herfstboeket. Kiest u uit een van de kant-en-klare exemplaren of gaat u zelf creatief aan het werk?  Wie weet creëert u wel een echte eyecatcher! Tot snel bij GroenRijk Groenlo aan de Maarsevonder 5 in Groenlo.

Bekijk openingstijden

Tags:

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Opheffingsuitverkoop bij GroenRijk Groenlo

Vanaf woensdag 27 juli gaat de laatste ronde opheffingsuitverkoop bij GroenRijk Groenlo in. Profiteer van kortingen vanaf 70%!

Lees meer...
zomer
Geniet van de zomer in uw tuin

Bent u klaar om volop te genieten van de zomer in uw tuin? Bij GroenRijk Groenlo in Groenlo hebben we alles wat u nodig heeft om uw buitenruimte om te toveren tot een prachtige zomerse oase.

Lees meer...
Moederdag cadeautip: Hanging baskets en een bos bloemen!

Heeft u al een cadeau voor Moederdag? Er is geen betere manier om uw waardering te tonen dan met prachtige bloemen of een kleurrijke hanging basket! Lees verder om te ontdekken hoe u deze cadeaus het beste kunt verzorgen en welke soorten u het beste kunt kiezen voor uw moeder.

Lees meer...