Groene vingers en gouden gereedschap

Groene vingers en gouden gereedschap

Of u nu een professioneel tuinier bent of een beginneling, iedereen met een tuin of balkon heeft het juiste tuingereedschap nodig. Wel of geen groene vingers, niemand houdt van oud, fout of slecht tuingereedschap. Een tuinhuis, schuur of kast gevuld met gebruiksvriendelijk en effectief tuingerief is geen overbodige luxe.

In ons tuincentrum in GROENLO gaat kwaliteit boven kwantiteit en bent u aan het juiste adres wat betreft tuingereedschap kopen. Met de efficiënte producten in ons assortiment verandert u de voorheen vervelende tuintaken naar een activiteit om naar uit te kijken. Zo bent u in een mum van tijd klaar en houdt u tijd over om van uw eigen creaties te genieten. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? We nemen u mee in de wereld van goed tuingereedschap. 

 

Van een vlijmscherpe snoeischaar tot een flexibele tuinslang;  met goed gereedschap bent u de koning(in) van de tuin!

Maak u geen zorgen! Goed tuingereedschap staat niet gelijk aan duur gereedschap. Wij bieden goed gereedschap voor elke soort tuinliefhebber naar elk budget. Wij letten vooral op of gereedschap ergonomisch is en past bij de uit te voeren tuinklus. Dit geldt zowel voor elektrisch gereedschap als voor handgereedschap. Goed gereedschap is nu eenmaal het halve werk. 

 

Het basis gereedschap voor elke tuin

Bij ons vindt u onder andere de volgende soorten tuingereedschap: 

 • hark
 • bezem
 • schoffel
 • schop
 • schep
 • tuinhandschoenen
 • grasmaaier
 • tuinslang 

Eens u  beschikt over de correcte spullen, heeft u een plek nodig om deze op te bergen. Buiten onder de blote sterrenhemel, raden wij ten zeerste af. Al die koude regenbuien, sneeuw en andere weerselementen vormen een aanslag op al uw gereedschap. Laat daar geen twijfel over bestaan. Berg uw tuingereedschap dus op een droge plek op. Bijvoorbeeld in een tuinhuis, schuur of kast.

 

tuingereedschap

 

Voordelen van tuingereedschap opbergen in een tuinhuis, schuur of kast

 • Uw gereedschap is beschermd tegen verschillende weersomstandigheden.
 • U heeft uw gereedschap bij de hand.
 • Hang zwaar gereedschap op aan een haak zodat u niet hoeft te bukken. Zo voorkomt u vroegtijdige rug- en knieklachten.  

 

Top 5 tuingereedschap 

Uw tuin onderhouden doet u met deze vijf onmisbare tools! Voor meer tuintips bekijk onze tuintips pagina

 • Snoeischaar
  Een snoeischaar is een handig gereedschap voor het snoeien van planten en struiken. Voor het snoeien van dikke takken of grote hoeveelheden takken hebben we ook elektrische snoeischaren. Dit bespaart tijd en energie. Een elektrische snoeischaar is niet voor alle soorten snoei klussen geschikt. Lavendel en hortensia snoeien doet u beter met handgereedschap. 
 • Hark
  Met een hark verzamelt u gemakkelijk bladeren, onkruid of takjes op bijvoorbeeld het gazon. 
 • Schop
  Met een schop maakt u vervolgens kuiltjes en plaatst u plantjes in de grond. 
 • Bezem
  Veeg de tuin of het balkon schoon met een bezem. Wij hebben bezems met een houten steel of een kunststof steel. Ook een stoffer en blik is onmisbaar. 
 • Tuinhandschoenen
  Bescherm uw handen tegen doorns en houd ze schoon tijdens uw tuinwerkzaamheden zoals snoeien en planten.
 • Grasmaaier
  Met een grasmaaier wiekt u uw grastapijt snel en gelijkmatig kort. Vraag naar de mogelijkheden bij ons in het tuincentrum.

 

Groenrijk Groenlo

 

Tuingereedschap kopen in GROENLO

Natuurlijk houdt het niet op bij deze top 5. Wij hebben nog veel meer ander nuttig gereedschap om elke tuinier klus te klaren. Kom langs in ons tuincentrum in GROENLO om onze wijde selectie aan kwalitatief gereedschap te bekijken. Wij zijn elke dag geopend, uitgezonderd maandag. Ons professioneel en doorgewinterd team van personeel beantwoordt al uw vragen met plezier. Zo bent u ervan verzekerd dat u naar huis keert met gereedschap dat voldoet aan al uw eisen en past bij de uit te voeren taak. Tot snel bij GroenRijk Groenlo. 

Openingstijden

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Opheffingsuitverkoop bij GroenRijk Groenlo

Vanaf woensdag 27 juli gaat de laatste ronde opheffingsuitverkoop bij GroenRijk Groenlo in. Profiteer van kortingen vanaf 70%!

Lees meer...
zomer
Geniet van de zomer in uw tuin

Bent u klaar om volop te genieten van de zomer in uw tuin? Bij GroenRijk Groenlo in Groenlo hebben we alles wat u nodig heeft om uw buitenruimte om te toveren tot een prachtige zomerse oase.

Lees meer...
Moederdag cadeautip: Hanging baskets en een bos bloemen!

Heeft u al een cadeau voor Moederdag? Er is geen betere manier om uw waardering te tonen dan met prachtige bloemen of een kleurrijke hanging basket! Lees verder om te ontdekken hoe u deze cadeaus het beste kunt verzorgen en welke soorten u het beste kunt kiezen voor uw moeder.

Lees meer...